Pensioen en arbeidsongeschiktheid

Portretfoto van Bart van de Wouw
Neem contact op met:
Bart van de Wouw Senior pensioenadviseur

Wijzigingen in het pensioenstelsel en arbeidsongeschiktheid

Het pensioenstelsel in Nederland gaat op de korte termijn volledig op zijn kop. Het pensioen van werknemers en ondernemers wijzigt daardoor rigoureus. Deze wijzigingen in het pensioen hebben ook invloed op de dekking voor arbeidsongeschiktheid. Zo krijgt u te maken met een verplichte arbeidsongeschiktheidsdekking. Wilt u meer weten over de wijzigingen in het pensioenstelsel? Bekijk onze pagina over het pensioenakkoord

Om flexibiliteit te behouden en te voorkomen dat uw voor hoge kosten komt te staan, is het van belang dat u zich goed laat informeren over de gevolgen van deze wijzigingen. 

Scan 'Pensioen en arbeidsongeschiktheid'

Is uw organisatie al klaar voor de wijzigingen die plaatsvinden op het gebied van pensioen en arbeidsongeschiktheid? Om u daarin te kunnen ondersteunen, kunt u de scan 'Pensioen en arbeidsongeschiktheid' invullen. Op basis van de ingevulde informatie, nemen wij vrijblijvend contact met u op. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over pensioen en arbeidsongeschiktheid en het nieuwe pensioenstelsel of heeft u hulp nodig? Neem  contact op met Bart van der Wouw,  senior pensioenadviseur, via telefoonnummer 013-4647287 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over pensioen en arbeidsongeschiktheid? Neem contact op met onze pensioenadviseurs

E-mail Bart
Icoon invullen scan

Scan 'Pensioen en arbeidsongeschiktheid'

Bent u klaar voor de wijzigingen op het gebied van pensioen en arbeidsongeschiktheid?
Scan invullen