Video's

15 video's
 1. Video
  25 november 2021

  Dividend uitkeren naar privé, de belangrijkste aandachtspunten

  Bent u aanmerkelijkbelanghouder in een bv en wilt u geld uitkeren aan uzelf? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld het uitkeren van dividend door de bv aan u in privé.
 2. Video
  25 november 2021

  Alles wat u moet weten over dividendbelasting bij grensoverschrijdende dividenduitkering

  Bij een grensoverschrijdende uitkering van dividend kan een lager percentage van toepassing zijn als dat is vastgelegd in een belastingverdrag. In deze video leggen wij u uit hoe het zit.
 3. Video
  24 november 2021

  Impact van het pensioenakkoord op de beschikbare premieovereenkomst

  Wat houdt het nieuwe pensioenstelstel in? En wat zijn de gevolgen voor de verzekerde regelingen?  U krijgt antwoord op deze en andere vragen in de video.  
 4. Video
  29 oktober 2021

  Willem Egelmeers over deelname aan traject Jong Ondernemerschap

  In deze video vertelt Willem Egelmeers van Varkensbedrijf Egelmeers over zijn deelname aan het traject Jong Ondernemerschap.
 5. Video
  29 oktober 2021

  Van Dijk Potplanten over bedrijfsopvolgingsproces

  In deze video vertellen Jaco van Dijk en zijn zoon en tevens opvolger van Van Dijk Potplanten over het proces van bedrijfsopvolging en het belang van een familiestatuut.
 6. Video
  29 oktober 2021

  Starten zorgboerderij, wat zijn de aandachtspunten?

  Wilt u een zorgboerderij starten? In deze video vertelt Urban Luijkx waarop u moet letten bij het starten van een zorgboerderij.
 7. Video
  29 oktober 2021

  Geert Rasing over deelname traject Jong Ondernemerschap

  In deze video vertelt Geert Rasing van Hendrix-Rasing Aardbeien V.O.F. over zijn deelname aan het traject Jong Ondernemerschap.
 8. Video
  29 oktober 2021

  Belasting beperken door andere ondernemingsvorm

  In deze video vertelt relatiemanager Jan Rijnen hoe u belasting bespaart met uw ondernemingsvorm. Melkveehouder Arian van Heugten uit Lierop vertelt waarom hij voor een bv koos.
 9. Video
  29 oktober 2021

  ABAB bedankt de boer tijdens Thank a farmer day

  ABAB Accountants en Adviseurs bedankt op 'Thank a Farmer Day' alle boeren en tuinders voor hun passie en inzet bij het produceren van voedsel!