Bouwproject
Markten

Bouw & Infra

ABAB, aanjager van innovatie, technologie, duurzaamheid en kwaliteit

De Bouw & Infra sector is voortdurend in ontwikkeling. Naast de gebruikelijke marktdruk om kosten te verminderen en efficiëntie te verhogen, wordt de sector ook gedreven door groeiende maatschappelijke verwachtingen en wettelijke eisen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en technologische innovatie. Ons team Bouw & Infra helpt bedrijven te innoveren en duurzaam te ondernemen.

De Bouw & Infra sector in Nederland is een belangrijke motor van de economie en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en vormgeving van het land. Deze sector omvat diverse activiteiten, waaronder het ontwerpen, bouwen, renoveren en onderhouden van gebouwen, infrastructuur en vastgoedobjecten. Nederland staat bekend om zijn hoogwaardige architectuur, innovatieve bouwtechnieken en duurzaamheidsinitiatieven. Er wordt gestreefd naar efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid in de sector, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën en bouwmethoden. De bouw- en vastgoedsector speelt ook een belangrijke rol bij het voldoen aan de groeiende behoefte aan woningen, infrastructuur en commerciële vastgoedobjecten in Nederland.

Als deskundig bondgenoot maken wij het voor u mogelijk om vrijuit te ondernemen en transformeren wij uw uitdagingen in uitkomsten.

Duurzaamheid in de Bouw & Infra sector

Duurzaamheid in de Bouw & Infra sector gaat verder dan alleen het realiseren van energiezuinige gebouwen. Het omvat een breed scala aan praktijken die de ecologische voetafdruk van de sector verminderen, waaronder het gebruik van duurzame bouwmaterialen, de implementatie van hernieuwbare energiebronnen en het bevorderen van circulair bouwen. Circulair bouwen richt zich op het maximaliseren van de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen en het minimaliseren van waardeverlies. Voorbeelden hiervan zijn het hergebruik van bestaande bouwelementen in nieuwe projecten of het ontwerpen van gebouwen voor demontage en recycling aan het einde van hun levensduur. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek, waardoor uw uitdagingen voor duurzaam ondernemen worden omgezet naar kansen. 

Groei in de Bouw & Infra sector

De Bouw & Infra sector in Nederland heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals de bevolkingsgroei, de positieve economische ontwikkelingen, de toenemende focus op duurzaamheid en de behoefte aan renovatie en ontwikkeling van bestaande infrastructuur. Als bedrijf in de Bouw & Infra sector is het essentieel om uw marktaandeel te vergroten en te profiteren van de groeimogelijkheden die zich voordoen. Wij helpen u groeien door samen een groeistrategie te ontwikkelen.

Innoveren in de Bouw & Infra sector

Technologische innovatie heeft een aanzienlijke impact op de Bouw & Infra sector. Nieuwe technologieën zoals Building Information Modeling (BIM), drones, 3D-printen en augmented reality verbeteren de efficiëntie en nauwkeurigheid van bouwprocessen, terwijl ze ook bijdragen aan de duurzaamheid en kwaliteit van het eindproduct. Deze innovaties vereisen echter ook een nieuwe benadering van vaardigheden en training binnen de sector, evenals aanpassingen aan regelgevingskaders om deze nieuwe technologieën op een veilige en effectieve manier te ondersteunen. Wij vertalen uw innovaties naar succesvolle processen.

Uw ambitie, onze werkwijze

De juiste strategie staat voorop. Samen verkennen wij uw verhaal. Hierbij staat een persoonlijke benadering en multidisciplinaire aanpak centraal. Wij handelen vanuit uw ambitie. Ons team is gewend om buiten kaders te denken en te bereiken wat onbereikbaar lijkt. Samen hebben we één doel: de gewenste impact bereiken.

Thuis in uw sector

We beschikken over veel kennis én zijn thuis in uw sector. We weten dus wat er speelt en spreken uw taal. Dat praat wel zo makkelijk.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor ABAB, werken wij met  speciaal onboarding programma. De eerste belangrijke stap is kennismaken. Wij begrijpen uw branche en kennen uw ambitie en u begrijpt onze dienstverlening en unieke werkwijze. Samen maken wij een interactief relatieplan. De leidraad voor de samenwerking. Zo houden wij focus op uw doelen en de gewenste impact.

Meer weten of een keer sparren?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Peter van der Hurk, relatiemanager, via telefoonnummer 024-6485845 of stuur Peter een e-mail.

Services

Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan