De specialisten van ABAB zijn thuis in elke branche

Markten

Thuis in elke branche

Onze specialisten kennen uw sector. Wij adviseren en ondersteunen u proactief. Zo kunt u uw kansen blijven grijpen en blijven vernieuwen om zo te blijven groeien.

Markten

 • graafmachine

  Agribusiness

  Onder Agribusiness verstaan wij de leveranciers en dienstverleners van de primair agrarische bedrijven of bedrijven die verwant zijn aan de agrarische sector.

 • Ondernemer en adviseur in gesprek over de agrarische sector

  Agro

  De agrosector is in beweging. Binnen deze sector vindt een duidelijke verschuiving naar kwaliteit en duurzaamheid plaats. Er is steeds meer aandacht voor dierenwelzijn en het milieu.

 • Bouwproject

  Bouw & Infra

  De Bouw & Infra sector is voortdurend in ontwikkeling.

 • Man in groothandel

  Groothandel

  De groothandel kende na corona een enorm groeiherstel. Door tekorten aan onder meer computerchips en bouwmaterialen en de oorlog in de Oekraïne bereikten de grondstofprijzen recordhoogtes.

 • Robotarm in higthtech maakindustrie

  Hightech maakindustrie

  De Nederlandse hightech maakindustrie heeft wereldwijd een naam hoog te houden. We spelen internationaal een grote rol als het gaat om oplossingen voor innovatie, groei en duurzaamheid.

 • Een horecaondernemer in zijn zaak

  Horeca en recreatie

  De horeca- en recreatiesector deed het in het afgelopen jaar beter dan verwacht. De omzetten liggen zelfs weer boven de niveaus van 2019. Heeft u in 2024 advies nodig voor uw horecaonderneming?

 • Kinderopvang

  Kinderopvang

  Als ondernemer in de kinderopvang heeft u te maken met ontwikkelingen en uitdagingen als krapte op de arbeidsmarkt, toezicht op uitvoering van wet- en regelgeving, veranderingen in het toeslagenste

 • Logistiek en transport

  Logistiek en transport

  De Nederlandse logistieke en transportsector is onmisbaar voor onze handel en industrie. De sector is voortdurend in ontwikkeling en steeds op zoek naar nieuwe oplossingen.

 • Onderneemster in detailhandel

  Retail en detailhandel

  De retail- en detailhandel heeft in april 2023 5,3 procent meer omgezet dan in april 2022.

 • tuinbouw kas

  Tuinbouw

  Nederlandse ondernemers in de tuinbouwsector en agribusiness ondernemers staan internationaal bekend om hun hoogwaardige producten en innovatieve benaderingen.

 • Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening

  Zakelijke dienstverlening

  Voor 2024 wordt er in de zakelijke dienstverlening een lager groeitempo verwacht. In 2023 zakte de volumegroei in naar 2%.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu