De specialisten van ABAB zijn thuis in elke branche

Markten

Thuis in elke branche

De sterke economische groei vertaalt zich in groei in alle sectoren. In de meeste branches is er meer vraag naar goederen en diensten. De verwachting is dat in 2019 de jaren van inhaalgroei voorbij zijn.
Onze specialisten kennen uw sector. Zij adviseren en ondersteunen u proactief. Zo kunt u uw kansen blijven grijpen en blijven vernieuwen om zo te blijven groeien.

Markten

 • Ondernemer en adviseur in gesprek over de agrarische sector

  Agro

  De agrosector is in beweging. Binnen deze sector vindt een duidelijke verschuiving naar kwaliteit en duurzaamheid plaats. Er is steeds meer aandacht voor dierenwelzijn en het milieu.

 • Een horecaondernemer in zijn zaak

  Horeca en recreatie

  Een turbulenter jaar voor de horeca dan het jaar 2020 is bijna niet voor te stellen.

 • ABAB heeft kennis van de bouw- en vastgoedmarkt en bovendien een uitgebreid netwerk

  Bouw en vastgoed

  De gevolgen van de coronacrisis en de stikstofproblematiek zouden er naar verwachting voor zorgen dat de bouwsector in Nederland ging krimpen.

 • Onderneemster in detailhandel

  Retail en detailhandel

  De coronacrisis heeft grote impact op de retail- en detailhandel. De omzet van de detailhandel is in het derde kwartaal van 2020 maar liefst 9,2% hoger dan een jaar eerder.

 • Een vrouw uit de zorg kijkt op een tablet

  Zorg en welzijn

  De coronacrisis zorgt voor veel druk op de zorgsector.

 • Man in groothandel

  Groothandel

  De groothandel wordt hard geraakt door de coronacrisis. Waar eerst het probleem lag in de aanvoer van goederen, waardoor de voorraad niet voldoende was, ligt het probleem nu bij vraaguitval.

 • Industriële ondernemers moeten snel inspelen op technologische veranderingen

  Industrie

  De dagproductie van de Nederlandse industrie was gemiddeld 2,5% lager in november 2020 in vergelijking met november 2019.

 • Juichende mensen tijdens een concert

  Kunst en cultuur

  De kunst- en cultuursector wordt hard geraakt door de coronacrisis. Theaters, musea en bioscopen kunnen maar beperkt bezoekers ontvangen en concerten en festivals zijn al maanden niet mogelijk.

 • Logistiek en transport

  Logistiek en transport

  Waar de vooruitzichten voor de transport- en logistieksector in het begin van 2020 gunstig waren met een stijgende omzet, wordt de sector nu hard geraakt door de coronacrisis.

 • Kinderen in de klas in het onderwijs

  Onderwijs en kinderopvang

  Tijdens de coronacrisis ligt de onderwijs- en opvangsector tijdelijk stil. Scholen zijn gesloten, waardoor leerlingen onderwijs op afstand krijgen.

 • Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening

  Zakelijke dienstverlening

  De coronacrisis raakt de zakelijke dienstverlening hard. Uitzend-, reis- en communicatiebureaus hebben te maken met vraaguitval, waardoor de sector naar verwachting krimpt met 6% in 2020.

 • tuinbouw kas

  Tuinbouw

  ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de Tuinbouw en Veredeling samengebracht in een multidisciplinair tuinbouwteam.

 • graafmachine

  Agribusiness

  Onder Agribusiness verstaan wij de leveranciers en dienstverleners van de primair agrarische bedrijven of bedrijven die verwant zijn aan de agrarische sector.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan