Ondernemer en adviseur in gesprek over personeelsdiensten
Services

Salaris en personeelsadvies

Een optimaal salaris- en personeelsbeleid

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. 

ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om u te ondersteunen en adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadvies, hr services en salarisadministratie.

Onze personeelsdiensten 

 

HX-advies

Onderzoek heeft het al vaak aangetoond: blije medewerkers presteren beter. Ze zijn gemotiveerder, maken minder fouten en ook het ziekteverzuim is lager. Daarom is het zo belangrijk om te investeren in een werkomgeving waar sociale veiligheid, gezondheid en personeelsontwikkeling centraal staan. Wilt u bijvoorbeeld  investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers om ze gezond en fit aan het werk te houden? Wilt u werken aan ontwikkelplannen voor uw werknemers om ze langer aan u te binden? Bent u op zoek naar handvatten voor een veilige werkomgeving? Of heeft u tools nodig om Agile te kunnen werken? Onze ervaren HX-adviseurs ondersteunen u graag met concrete stappen op weg naar optimale werkbeleving.

Beloningsadvies

Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben zoals de prestatiebeloning. Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

ABAB Salaris Online

Met ABAB Salaris Online heeft u grip op uw administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies over payrolling, Qwoater of een check-up van uw loonadministratie.  

Payroll-advies

Ook kunt u bij ons terecht voor advies rondom payrolling. Heeft u op dit moment payroll-medewerkers in dienst? Mogelijk is dit voor uw organisatie niet meer de meest effectieve manier van werken. Het inhuren van een payroll-medewerker is niet altijd goedkoper dan de medewerker in dienst nemen. Wat voor uw organisatie het meest voordelig is, rekenen de adviseurs van ABAB eenvoudig voor u uit.

Loonadministratie check

Heeft u behoefte aan een deskundig oordeel over de wijze waarop uw loonadministratie is opgezet? Wij verzorgen een nulmeting of interne doorlichting voor u met als doel het aangeven van organisatorische verbeterpunten, zodat u uiteindelijk uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren. Doe de check-up loonadministratie.

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? De salarisverwerking is misschien wel het belangrijkste proces in uw organisatie. De salarisverwerking moet vlekkeloos verlopen, zonder vertraging en op basis van betrouwbare gegevens. Wij kunnen uw organisatie helpen bij het verzorgen van uw eigen salaris- en loonadministratie of wij kunnen de gehele salarisadministratie uit handen nemen.

Scan personeelsbeleid

Een goed personeelsbeleid vormt vaak de basis voor het succes van een organisatie en helpt u om uw ondernemersdoelstellingen te verwezenlijken. Maar sluit uw personeelsbeleid ook aan op uw ondernemersdoelstellingen? Met de Quickscan Personeelsbeleid geven wij antwoord op deze vraag. Deze gratis scan laat u precies zien waar u met uw personeel staat en welke mogelijke verbeterpunten er zijn.

Wilt u weten wat voor personeelsadvies we nog meer kunnen bieden of heeft u een vraag? Neem contact op met Bart Leusink, manager Salaris- en personeelsdiensten, via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Services

 • ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

  Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.
 • HX Advies: sociale veiligheid, gezondheid en personeelsontwikkeling

  Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
 • Beloningsadvies

  Uw medewerkers belonen? Onze adviseurs weten welke prestatiebeloning het best past bij uw wensen en onderneming.
 • Payroll-advies

  Overweegt u payroll-medewerkers te gaan inhuren? ABAB kijkt samen met u naar de voor- en nadelen.
 • Check-up loonadministratie

  Heeft u behoefte aan een deskundig oordeel over de wijze waarop uw loonadministratie is opgezet? Doe de check-up loonadministratie.
 • Salarisadministratie

  Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? Wij helpen u bij het verzorgen van uw salaris- en loonadministratie.
Icoon quickscan personeelsbeleid

Quickscan Personeelsbeleid

Beter inzicht in uw personeelsbeleid
Quickscan invullen
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan