Ondernemer en adviseur in gesprek over personeelsdiensten
Services

Salaris en personeel

Een optimaal salaris- en personeelsbeleid

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. 

  ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om u daarbij te ondersteunen en adviseren.

  ABAB Salaris Online

  Met ABAB Salaris Online heeft u grip op uw administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies over payrolling, Qwoater of een check-up van uw loonadministratie.  

  HR-services

  Onze ervaren hr-adviseurs ondersteunen u bij het vormgeven van uw personeelsbeleid. Of het nu gaat om ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken of een werkoverleg, arbo-advies of het opstellen van een strategisch personeelsplan, wij stemmen samen met u uw personeelsbeleid af op uw bedrijfsdoelstellingen. Nu en in de toekomst.

  Beloningsadvies

  Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

  Wilt u meer weten over ABAB Salaris Online, HR-services en beloningsadvies van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten? Neem contact op met Marcel van Dartel via telefoonnummer 013-4647125 of stuur Marcel een mail

  Services

  Icoon quickscan personeelsbeleid

  Quickscan Personeelsbeleid

  Beter inzicht in uw personeelsbeleid
  Quickscan invullen
  Aanmelden e-mailnieuwsbrief

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
  Meld u direct aan