Ondernemer en adviseur in gesprek over personeelsdiensten
Services

Salaris en personeel

Een optimaal salaris- en personeelsbeleid

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. 

ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om u daarbij te ondersteunen en adviseren.

ABAB Salaris Online

Met ABAB Salaris Online heeft u grip op uw administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies over payrolling, Qwoater of een check-up van uw loonadministratie.  

HR-services

Onze ervaren hr-adviseurs ondersteunen u bij het vormgeven van uw personeelsbeleid. Of het nu gaat om ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken of een werkoverleg, arbo-advies of het opstellen van een strategisch personeelsplan, wij stemmen samen met u uw personeelsbeleid af op uw bedrijfsdoelstellingen. Nu en in de toekomst.

Beloningsadvies

Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

Wilt u meer weten over ABAB Salaris Online, HR-services en beloningsadvies van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten? Neem dan contact op met Bart Leusink, manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten, via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Services

Icoon quickscan personeelsbeleid

Quickscan Personeelsbeleid

Beter inzicht in uw personeelsbeleid
Quickscan invullen
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan