Ondernemer en adviseur in gesprek over personeelsdiensten
Services

Salaris en personeel

Een optimaal salaris- en personeelsbeleidkrapte

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. 

ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om u daarbij te ondersteunen en adviseren.

ABAB Salaris Online

Met ABAB Salaris Online heeft u grip op uw administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies over payrolling, Qwoater of een check-up van uw loonadministratie.  

HX-advies

Blije medewerkers presteren beter. Ze zijn gemotiveerder, maken minder fouten en ook het ziekteverzuim is lager. Daarom is het zo belangrijk om te investeren in de werkbeleving van uw personeel. Wilt u de betrokkenheid van uw werknemers vergroten? Wilt u de communicatie binnen uw teams verbeteren? Of wilt u investeren in ontwikkelplannen om zo uw personeel langer aan u te binden? Onze ervaren HX-adviseurs ondersteunen u graag met concrete stappen op weg naar een gezonde onderneming.

Beloningsadvies

Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

Wilt u meer weten over ABAB Salaris Online, HR-services en beloningsadvies van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten? Neem dan contact op met Bart Leusink, manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten, via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Services

  • ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

    Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.
  • Investeren in optimale werkbeleving met HX Advies

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De experts van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
  • Beloningsadvies

    Uw medewerkers belonen? Onze adviseurs weten welke beloningsvorm het best past bij uw wensen en onderneming.
Icoon quickscan personeelsbeleid

Quickscan Personeelsbeleid

Beter inzicht in uw personeelsbeleid
Quickscan invullen
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan