Ondernemer en adviseur in gesprek over personeelsdiensten
Services

Salaris en personeelsadvies

Een optimaal salaris- en personeelsbeleid

Uw medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van uw organisatie. Maar wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend. 

  ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om u te ondersteunen en adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadvies, hr services en salarisadministratie.

  Onze personeelsdiensten 

   

  HX-advies

  Een onderdeel van onze personeelsdiensten. Blije medewerkers presteren beter. Blije medewerkers zijn gemotiveerder, maken minder fouten en ook het ziekteverzuim is lager. Daarom is het zo belangrijk om te investeren in de veiligheid en gezondheid op het werk om de werkbeleving van uw personeel te vergroten. Wilt u de betrokkenheid van uw werknemers vergroten? Wilt u de communicatie binnen uw teams verbeteren? Of wilt u investeren in ontwikkelplannen om zo uw personeel langer aan u te binden? Onze ervaren HX-adviseurs ondersteunen u graag met concrete stappen op weg naar een gezonde onderneming.

  Beloningsadvies

  Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben zoals de prestatiebeloning. Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

  ABAB Salaris Online

  Met ABAB Salaris Online heeft u grip op uw administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies over payrolling, Qwoater of een check-up van uw loonadministratie.  

  Payroll-advies

  Ook kunt u bij ons terecht voor advies rondom payrolling. Heeft u op dit moment payroll-medewerkers in dienst? Mogelijk is dit voor uw organisatie niet meer de meest effectieve manier van werken. Het inhuren van een payroll-medewerker is niet altijd goedkoper dan de medewerker in dienst nemen. Wat voor uw organisatie het meest voordelig is, rekenen de adviseurs van ABAB eenvoudig voor u uit.

  Loonadministratie check

  Heeft u behoefte aan een deskundig oordeel over de wijze waarop uw loonadministratie is opgezet? Wij verzorgen een nulmeting of interne doorlichting voor u met als doel het aangeven van organisatorische verbeterpunten, zodat u uiteindelijk uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren. Doe de check-up loonadministratie.

  Salarisadministratie

  Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? De salarisverwerking is misschien wel het belangrijkste proces in uw organisatie. De salarisverwerking moet vlekkeloos verlopen, zonder vertraging en op basis van betrouwbare gegevens. Wij kunnen uw organisatie helpen bij het verzorgen van uw eigen salaris- en loonadministratie of wij kunnen de gehele salarisadministratie uit handen nemen.

  Scan personeelsbeleid

  Een goed personeelsbeleid vormt vaak de basis voor het succes van een organisatie en helpt u om uw ondernemersdoelstellingen te verwezenlijken. Maar sluit uw personeelsbeleid ook aan op uw ondernemersdoelstellingen? Met de Quickscan Personeelsbeleid geven wij antwoord op deze vraag. Deze gratis scan laat u precies zien waar u met uw personeel staat en welke mogelijke verbeterpunten er zijn.

  Wilt u weten wat voor personeelsadvies we nog meer kunnen bieden of heeft u een vraag? Neem contact op met Bart Leusink, manager Salaris- en personeelsdiensten, via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

  Services

  • ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

   Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.
  • HX Advies: sociale veiligheid en gezondheid op het werk

   Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
  • Beloningsadvies

   Uw medewerkers belonen? Onze adviseurs weten welke prestatiebeloning het best past bij uw wensen en onderneming.
  • Payroll-advies

   Overweegt u payroll-medewerkers te gaan inhuren? ABAB kijkt samen met u naar de voor- en nadelen.
  • Check-up loonadministratie

   Heeft u behoefte aan een deskundig oordeel over de wijze waarop uw loonadministratie is opgezet? Doe de check-up loonadministratie.
  • Salarisadministratie

   Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?
  Icoon quickscan personeelsbeleid

  Quickscan Personeelsbeleid

  Beter inzicht in uw personeelsbeleid
  Quickscan invullen
  Aanmelden nieuwsbrief

  Aanmelden nieuwsbrief

  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
  Meld u direct aan