Logistiek en transport
Markten

Logistiek en transport

Goed voorbereid de juiste weg kiezen

De vooruitzichten voor de sector Transport en Logistiek zijn gunstig. De sector groeit en de omzet stijgt. Helaas nemen ook de kosten toe. Volledig doorberekenen blijft lastig en dus blijft de marge achter bij de omzetstijging. Een belangrijke uitdaging is het vinden van personeel. Personeelsschaarste bedreigt bij transporteurs en logistiek dienstverleners steeds vaker de groei.

ABAB in de sector logistiek en transport

Wij weten wat er in de sector logistiek en transport speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, subsidiemogelijkheden of duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Onze specialisten van ABAB International kunnen u adviseren en ondersteunen als u grensoverschrijdend onderneemt of gaat ondernemen. Zo kunt u een internationale stap weloverwogen en goed voorbereid nemen.

Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan