Logistiek en transport
Markten

Logistiek en transport

Goed voorbereid de juiste weg kiezen

De vraag naar wegtransport is in de tweede helft van 2022 afgezwakt. Niet zo vreemd na de explosie van goederenaankopen tijdens de pandemie. Het afgelopen jaar kenmerkte zich verder door een sterke kostenstijging. Dit in combinatie met afgenomen volumes maakt dat bedrijven negatiever zijn over hun winstontwikkeling in 2023.

ABAB in de sector logistiek en transport

Wij weten wat er in de sector logistiek en transport speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, subsidiemogelijkheden of duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Onze specialisten van ABAB International kunnen u adviseren en ondersteunen als u grensoverschrijdend onderneemt of gaat ondernemen. Zo kunt u een internationale stap weloverwogen en goed voorbereid nemen.

Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem contact op met Mark Rebbens, relatiemanager, via telefoonnummer 013-4647226 of stuur Mark een e-mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Services

  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • HX Advies: sociale veiligheid en gezondheid op het werk

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
  • Waardebepaling bedrijf

    Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu