Logistiek en transport
Markten

Logistiek en transport

Goed voorbereid de juiste weg kiezen

De coronacrisis heeft voor veel onzekerheid gezorgd in de transport- en logistieke sector. 2020 zag er in eerste instantie somber uit, al verschilde de impact van de crisis sterk per deelsector. Inmiddels lijkt het vertrouwen zich te herstellen en zijn de verwachtingen voor 2021 over het algemeen positief. Met dank aan het krachtige herstel van de wereldwijde goederenhandel.

ABAB in de sector logistiek en transport

Wij weten wat er in de sector logistiek en transport speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, subsidiemogelijkheden of duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Onze specialisten van ABAB International kunnen u adviseren en ondersteunen als u grensoverschrijdend onderneemt of gaat ondernemen. Zo kunt u een internationale stap weloverwogen en goed voorbereid nemen.

Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan