Wereldbol met pakketjes
Markten

Handel & e-commerce

ABAB, aanjager van duurzaamheid, innovatie en groei

Online webshops, fysieke winkels, groothandels. Met één van de grootste markten voor handel én e-commerce ter wereld, heeft Nederland een naam hoog te houden. Niet voor niets spelen we internationaal een grote rol als het gaat om oplossingen voor innovatie, groei en duurzaamheid. En juist daarom helpt ons team Handel & E-commerce bedrijven te innoveren, te groeien en duurzaam te ondernemen.

Groei in handel & e-commerce

De handel & e-commerce sector biedt talloze groeikansen. Bij ABAB begrijpen we het belang van het vergroten van uw marktaandeel. Onze experts werken samen met u om een groeistrategie te ontwikkelen die past bij uw ambities en de kansen die de markt biedt. Of het nu gaat om het betreden van nieuwe markten, uitbreiden van uw productassortiment, optimaliseren van uw logistieke keten of het vergroten van uw naamsbekendheid, wij staan aan uw zijde. Bekijk wat ons team Handel & E-commerce voor uw groei kan betekenen

Innovatie in handel & e-commerce

Technologische innovaties veranderen de handel en e-commerce sector in een razendsnel tempo. Denk aan AI (Artificial Intelligence), blockchain-technologie, virtual reality (VR), voice commerce en mobiele betalingen. Ons team Handel & E-commerce helpt en ondersteunt u bij het implementeren van cutting-edge technologieën. Of het nu gaat om geavanceerde e-commerce platforms, slimme logistieke oplossingen of data-analyse voor gepersonaliseerde klantbelevingen, wij vertalen uw innovatieve ideeën naar succesvolle processen. Bekijk wat ABAB voor uw innovatie kan betekenen.

Duurzaamheid in handel & e-commerce

De handel en e-commerce sector evolueert snel, onder meer aangewakkerd door de groeiende vraag naar duurzaamheid. Duurzaamheid omvat meer dan alléén producten. Denk aan verantwoord omgaan met uw omgeving, waaronder uw personeel, het verminderen van uw ecologische voetafdruk, het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen, fairtrade en ethische producten, circulariteit én transparantie- en duurzaamheidsrapportage (CSRD). Onze experts helpen uw bedrijf om duurzame stappen te zetten en kansen te creëren in een steeds veranderende markt. 

Uw ambitie, onze werkmethode

Bij ABAB geloven we in de kracht van samenwerking en een persoonlijke benadering. Ons team van experts is erop gericht om buiten de traditionele kaders te denken en samen met u de gewenste impact te bereiken. Of u nu een gevestigd e-commercebedrijf bent of een start-up in de handelssector, wij zijn uw betrouwbare partner op weg naar succes. 

Meer weten of samen brainstormen? 

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer weten over hoe ABAB uw handels- en e-commerceactiviteiten kan versterken? Neem contact op met Reinier van Loon, senior relatiemanager, via telefoonnummer 06-53144894 of stuur Reinier een e-mail. Samen verkennen we de mogelijkheden en zetten we uw uitdagingen om in kansen voor duurzame groei en innovatie. Maak kennis met ons team Handel & E-commerce!
 

Services

  • Internationale btw-advies

    Ontdek hoe ABAB International u kan helpen met al uw internationale btw-vraagstukken. Van basisadvies tot complexe kwesties, onze experts staan paraat om u te begeleiden.
  • Global Mobility Services

    ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
  • HX Advies: sociale veiligheid, gezondheid en personeelsontwikkeling

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
Icoon whitepaper downloaden

E-commerce en btw aangifte?

De aandachtspunten voor uw webshop
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan