Artikelen

783 artikelen
 1. Artikel
  20 april 2021

  Thuiswerkend personeel? In vijf stappen uw arbeidsvoorwaarden aanpassen

  Waarschijnlijk werken uw werknemers al een jaar zoveel mogelijk thuis. Reispatronen en uitgaven zijn daardoor veranderd.
 2. Artikel
  20 april 2021

  Softwareontwikkeling: voorkom onnodige vertraging en kies de juiste methode

  Wilt u als ondernemer software laten ontwikkelen? Kies voor een partner en methode die bij u past. Zo voorkomt u onnodige tegenslagen en blijft de voortgang beter beheersbaar. Lees meer.
 3. Artikel
  20 april 2021

  Vijf zaken die u moet weten over de webmodule zzp en het inhuren van zzp'ers

  De pilot Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie is gestart. Een online vragenlijst die u als opdrachtgever helpt duidelijkheid te krijgen over het inhuren van zelfstandigen buiten dienstbetrekking.
 4. Artikel
  19 april 2021

  Arbeid wordt steeds schaarser in de vollegrondgroenteteelt

  Arbeid is de belangrijkste kostenpost in de vollegrondsgroenteteelt, maar deze arbeid wordt steeds schaarster. De gevolgen voor u.
 5. Artikel
  15 april 2021

  Tips: omgaan met een disfunctionerende werknemer

  Er zijn verschillende oorzaken waardoor een werknemer niet aan de gestelde eisen kan en/of wil voldoen. Lees onze tips hoe u kunt omgaan met een disfunctionerende werknemer.
 6. Artikel
  14 april 2021

  StiPP stopt per 2021 met payroll pensioen

  Vanaf 1 januari 2021 valt payrolling niet meer onder de pensioenregeling van Stipp. U moet daarom actief op zoek naar een nieuwe pensioenregeling voor werknemers.
 7. Referentie
  14 april 2021

  ‘Wij zijn perfect ondersteund bij de overname door medewerkersparticipatie’

  Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp is door ABAB ondersteund bij de overname met medewerkersparticipatie. “Dankzij de kennis en ondersteuning in dit proces, is het ten volle tevredenheid afgerond."
 8. Artikel
  13 april 2021

  Belangrijke juridische aandachtspunten voor samenwoners

  Er zijn verschillende manieren van samenleven binnen een relatie. Bij samenwonen is niets wettelijk geregeld. Let op deze aandachtspunten bij samenwonen.
 9. Artikel
  12 april 2021

  Uitwisseling van persoonsgegevens na Brexit

  Brexit is een feit en heeft gevolgen voor alle organisaties in de EU die persoonsgegevens uitwisselen met bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.