Artikelen

513 artikelen
 1. Artikel

  Vergeet aandeelhoudersovereenkomst niet in aanvulling op statuten

  Ondernemers maken vaak gebruik van een standaard statutenmodel. Hierbij wordt vaak te weinig stilgestaan bij wat de verschillende partijen echt willen. Dit kan nogal eens tot geschillen leiden.
 2. Artikel

  Eindejaarstip: vergeet niet de rente over uw papieren schenking te betalen

  Heeft u een papieren schenking gedaan? Betaal dan voor het einde van dit jaar de rente aan uw begunstigde. Doe dit bij voorkeur via de bank, dan heeft u meteen een bewijs voor de Belastingdienst.
 3. Artikel

  Ervaringen met en knelpunten bij de Wet werk en zekerheid (WWZ)

  Sinds 1 juli 2015 is de Wet werk en zekerheid van kracht. Wat zijn de ervaringen met deze wet? En wat zijn de knelpunten? Wij zetten het voor u op een rij.
 4. Artikel

  Raad van State kritisch op wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans

  Minister Koolmees heeft zijn wetsvoorstel voor advies voorgelegd aan de Raad van State. De RvS is van mening dat de probleemaanpak ontoereikend is om een balans op de arbeidsmarkt te realiseren.
 5. Artikel

  Hoge eigenwoningrente op lening van ouders is onzakelijk

  Gaat u een eigenwoninglening aan bij uw ouders of bij een andere gelieerde (rechts)persoon? Dan moeten beide partijen zakelijk handelen.
 6. Blog

  Uw bedrijf verkopen? Laat ons met u meedenken!

  Denkt u er aan om uw bedrijf te verkopen? Professioneel advies helpt u om grip en overzicht te houden. Alleen dan kunt u op het juiste moment de beste stap voor uw toekomst te zetten.
 7. Artikel

  Schenk een vrijgesteld kerstpakket

  De werkkostenregeling biedt mogelijkheden om een vrijgesteld kerstpakket te geven.
 8. Artikel

  Btw-verhoging 9%: vraag en antwoord

  Per 1 januari 2019 wordt het verlaagd btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Deze verhoging zorgt voor veel vragen. Wij geven u antwoord op een aantal belangrijke vragen.
 9. Artikel

  Fiscaalvriendelijk uw vermogen beheren

  Door veranderingen in de tarieven van de vermogensrendementsheffing (box 3) kan het steeds aantrekkelijker worden om uw vermogen onder te brengen in box 2.