Artikelen

440 artikelen
 1. Blog

  Honderden reacties op wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans

  Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) wil het kabinet het voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen in vaste dienst te nemen.
 2. Artikel

  Vijf trends in de retail en detailhandel

  De retail en detailhandel ontwikkelen zich sneller dan ooit. Vijf trends op het gebied van klantervaring in de retail en detailhandel voor 2018 op een rij:
 3. Artikel

  Wat gebeurt er met uw kinderen als u beiden komt te overlijden?

  Wat gebeurt er met uw kinderen als u beiden komt te overlijden? Als u zeker wilt weten dat zij de juiste zorg en opvoeding krijgen, is het raadzaam om een voogdijregeling in uw testament op te nemen.
 4. Artikel

  Vijf trends in de groothandel

  De economie trekt aan en dat is positief voor de conjunctuurgevoelige sector. De digitale revolutie zet onverminderd door. Deze ontwikkeling brengt binnen de groothandel enorme verschuivingen teweeg.
 5. Artikel

  Trends in horeca en recreatie

  De belangrijkste trends in de horeca en recreatie voor 2018 op een rij.
 6. Artikel

  Trends in het onderwijs

  Alle trends in het onderwijs voor 2018 op een rij.
 7. Artikel

  Trends in zakelijke dienstverlening

  De omzet van zakelijke dienstverleners stijgt al vier opeenvolgende jaren en ook de prognoses voor de komende jaren zijn goed.
 8. Artikel

  Trends in de bouw

  De groei in de bouw zet door. Er komen meer huizen, meer kantoren en het kabinet geeft twee miljard extra uit aan infrastructuur. We hebben de belangrijkste trends voor 2018 op een rij gezet.
 9. Artikel

  Acht tips om de waarde van uw bedrijf te vergroten

  Er zijn diverse elementen binnen uw bedrijf die van invloed zijn op de waarde en die in orde moeten zijn om in te kunnen spelen op veranderingen. We hebben ze voor u op een rij gezet.