Markten

Agro

ABAB en de agrosector: een perfecte combinatie

De agrosector staat onder druk. Onze adviseurs signaleren proactief bedrijfseconomische en innovatiekansen en ondersteunen u op elk vlak.

Markten

 • Icoon van een melkbus in de melkveehouderij

  Melkveehouderij

  Melkveebedrijven richten zich vooral op het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van hun concurrentiepositie. 

 • Icoon van een kip

  Pluimveehouderij

  De Nederlandse pluimveehouderij is een dynamische sector. Binnen deze sector vindt een duidelijke verschuiving naar kwaliteit en duurzaamheid plaats.

 • Icoon stoeterij in de paardenhouderij

  Paardenhouderij

  De Nederlandse paardenhouderij groeit en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. ABAB voorziet u van branchespecifieke kennis voor deze sector.

 • Icoon varkenshouderij

  Varkenshouderij

  ABAB investeert in specialistische kennis op het gebied van de varkenshouderij. Daardoor hebben we altijd de juiste specialist in huis.

 • Icoon geitenhouderij

  Geitenhouderij

  Onze adviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke (subsidie)kansen voor uw onderneming.

Evenementen

 • Beurs
  21 jun 2017

  Open dag CZAV

  De open dag van CZAV en AIKC Rusthoeve is dit jaar op woensdag 21 juni. ABAB is deze dag aanwezig met een stand. U leest binnenkort meer informatie over deze dag op onze website.
 • Beurs
  27 jun 2017 t/m 29 jun 2017

  Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

  Van dinsdag 27 tot en met donderdag juni 2017 vindt in Rijssen de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland plaats. De beurs is op alle dagen geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur.
Bekijk meer evenementen
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan