Webinars

Wij delen graag onze kennis en ervaring met u via onze webinars. In dit overzicht kunt u alle webinars terugkijken die al hebben plaatsgevonden.

 

25 webinars
 1. Webinar

  Bekijk het gratis webinar 'Een arbeidsongeschikte flexkracht: omgaan met uw oproepkrachten'

  Tijdens dit gratis webinar gaat Ingrid van Eijk, jurist arbeidsrecht bij ABAB Accountants en Adviseurs, in op arbeidsongeschikte flexibele arbeidskrachten.
 2. Webinar

  Bekijk het gratis webinar 'Een arbeidsongeschikte medewerker: het re-integratieproces'

  Tijdens dit webinar gaan we in op wat in arbeidsrechtelijke zin in een re-integratietraject van u en uw medewerkers wordt verwacht.
 3. Webinar

  Bekijk het gratis webinar 'Een arbeidsongeschikte medewerker: alleen lasten of ook kansen?'

  Tijdens dit webinar gaat we in op de kwesties die rond de afweging van het continueren of beëindigen van een dienstverband kunnen spelen. Waar moet u als werkgever rekening mee houden?
 4. Webinar

  Bekijk het gratis webinar 'Het belang van een (levens)testament voor ondernemers'

  Tijdens dit webinar laat Linda Pijpers, jurist bij ABAB Accountants en Adviseurs, u aan de hand van een aantal situatieschetsen zien welke beslissingen u kunt nemen in uw (levens)testament als onde
 5. Webinar

  Gratis webinar 'Bedrijf kopen of verkopen: van idee tot overdracht'

  Hoe gaat het proces van bedrijf verkopen of een bedrijf kopen in zijn werk? Senior corporate finance adviseur Gert-Jan van den Berg geeft hierop antwoord in dit webinar.
 6. Webinar

  Gratis webinar 'Wat is een bedrijf waard? Wegwijs in het waarde doolhof'

  Tijdens dit webinar wordt u door senior corporate finance adviseur Rob van Boxtel wegwijs gemaakt in het 'waarde doolhof'.
 7. Webinar

  Gratis webinar 'Juridische aandachtspunten bij bedrijfsovername'

  In dit webinar gaat senior jurist en mediator Peter Tax in op de juridische aandachtspunten die bij een bedrijfsoverdracht komen kijken.
 8. Webinar

  Bekijk het gratis webinar 'Bedrijfsovername in de landbouw’

  Tijdens dit webinar gaan Paul Bosch en Arjan Stals in op financiële, fiscale en sociale aandachtspunten bij bedrijfsoverdracht.
 9. Webinar

  Gratis webinar 'Gevolgen Wet Pensioencommunicatie voor u als werkgever'

  Wat en hoe moet u over de pensioenregeling aan uw werknemers communiceren? Wat ligt er op uw bordje en hoe kunt u deze verantwoordelijkheid invullen? Laat u informeren tijdens dit gratis webinar.