Webinars

Wij delen graag onze kennis en ervaring met u via onze webinars. In dit overzicht kunt u alle webinars terugkijken die al hebben plaatsgevonden.

 

1709 webinars
 1. Artikel

  Verhuur vakantiewoning: denkt u aan de herzienings-btw?

  Houdt u bij de (ver)huur of (ver)koop rekening met de btw-aspecten, zoals de ‘gevaren’ van herziening. De kans bestaat dat u eerder afgetrokken btw moet terugbetalen.
 2. Nieuwsbericht

  Btw-vrijgestelde omzet niet opnemen in btw-aangifte!

  Prestaties die tegen vergoeding verricht worden, leveren omzet op. De omzet die u behaalt met btw-vrijgestelde prestaties, ziet u niet terug op uw btw-aangifte.
 3. Blog

  Vijf aandachtspunten bij het opstellen van een levenstestament

  De inhoud van uw levenstestament kunt u zelf bepalen. Aan de hand van enkele vragen zetten wij u graag aan het denken over de inhoud van uw levenstestament.
 4. Artikel

  Wie behartigt uw belangen als u het zelf niet meer kunt?

  Het is belangrijk om na te denken wie uw belangen gaat behartigen als u dat zelf niet meer kunt. Zo legt u dit vast in een levenstestament.
 5. Nieuwsbericht
  14 augustus 2019

  Loonkostenvoordelen LKV en LIV

  Heeft u oudere uitkeringsgerechtigden en/of mensen met een arbeidsbeperking in dienst? Dan kunt u in aanmerking komen voor een loonkostenvoordeel (LKV).
 6. Blog

  Wat legt u vast in een levenstestament?

  Met het opstellen van een levenstestament houdt u de regie over uw leven en toekomst. Maar wat legt u nou precies vast in een levenstestament?
 7. Artikel

  Welke inrichtingseisen gelden voor een bestelauto?

  De Belastingdienst heeft interne richtlijnen openbaar gemaakt die zij hanteert met betrekking tot de inrichtingseisen van bestelauto’s.
 8. Wet- en regelgeving

  Handelingen van niet-zelfstandig handelende artsen belast met btw

  Voor medische handelingen van beroepsbeoefenaren geldt onder voorwaarden een vrijstelling van btw. De voorwaarden hebben betrekking op de kwaliteit en het oogmerk van de handelingen.