Digitale wereldkaart
Services

Internationaal ondernemen

Ondersteuning bij complexe grensoverschrijdende fiscale vraagstukken

De adviseurs van ABAB International geven inzicht in de kansen en uitdagingen van internationaal ondernemen. Om hier optimaal op in te kunnen spelen zijn een multifunctionele aanpak, kennis, ervaring en internationale samenwerking essentieel. De adviseurs van ABAB International denken graag met u mee, bieden ondersteuning en nemen u werkzaamheden uit handen. Zo kunt u succesvol internationaal ondernemen.

Internationale organisatiestructuur

Overweegt u internationaal te gaan ondernemen of doet u dit al? Dan is het belangrijk dat uw multinationale onderneming een correcte ondernemingsstructuur heeft. In het internationale web van per land verschillende complexe fiscale regelgeving, zorgt een goede ondernemingsstructuur voor voordelen en kansen. 

Transfer pricing

Transfer pricing is de prijsbepaling van internationale transacties binnen een multinationale onderneming. ABAB International heeft adviseurs gespecialiseerd in transfer pricing met gedegen ervaring in het begeleiden van multinationale ondernemingen. Wij weten precies hoe u aan uw transfer pricing verplichtingen moet voldoen.

Turkish Business Desk

Gaat u als Turkse ondernemer in Nederland ondernemen? Of bent u dit in de toekomst van plan? De Turkish Business Desk helpt u graag. Met oog voor de warme Turkse handelstradities, normen en waarden geven wij u helder advies en praktische ondersteuning. Wij bieden ondersteuning bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Onze betrokken adviseurs communiceren desgewenst in de Turkse taal met u. 

Global Mobility Services

Wij begeleiden werkgevers, wiens werknemers buiten Nederland werkzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan advies op het gebied van juridische en fiscale vraagstukken en ondersteuning bij het vormgeven van juridische overeenkomst. Daarnaast begeleiden wij werkgevers die zich in Nederland vestigen, bijvoorbeeld ondersteuning bij het opzetten van een beloningsstructuur en het voeren van een Nederlandse loonadministratie. ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.

Internationale btw

Bij ABAB International begrijpen we de complexiteit van de btw-regelgeving en bieden deskundig advies om naleving te waarborgen. Onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij btw-vraagstukken, compliance en optimalisatie, waardoor niet alleen wettelijke naleving wordt gewaarborgd, maar ook kostenbesparingen en verbeteringen in bedrijfsprocessen mogelijk zijn. Met een grondig begrip van btw-aspecten streven we ernaar om uw onderneming effectief te begeleiden in de dynamiek van internationale btw-wetgeving.

Meer informatie

Wilt u ondersteuning bij complexe grensoverschrijdende fiscale vraagstukken? Neem contact op met Jeroen Geers, belastingadviseur, via telefoonnummer 013-4647288 of stuur Jeroen een e-mail.

Services

 • Internationale btw-advies

  Ontdek hoe ABAB International u kan helpen met al uw internationale btw-vraagstukken. Van basisadvies tot complexe kwesties, onze experts staan paraat om u te begeleiden.
 • Opzetten internationale ondernemingsstructuur

  Een goede internationale ondernemingsstructuur biedt voordelen en kansen bij grensoverschrijdend zakendoen.
 • Transfer pricing

  Transfer pricing is een van de grootste risico’s waar een multinationaal opererende onderneming tegenwoordig mee geconfronteerd kan worden.
 • Global Mobility Services

  ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu