tuinbouw kas
Markten

Tuinbouw

Een vruchtbare samenwerking als basis voor resultaat

ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de Tuinbouw en Veredeling samengebracht in een multidisciplinair tuinbouwteam. Onze relatiemanagers en bedrijfsadviseurs kennen de tuinbouwsector over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming.

Uniek voor de tuinbouwsector zijn onze branchemonitoren. Daarmee krijgt u inzicht in sectorspecifieke kengetallen en kunt u uw prestaties vergelijken met de rest van de sector. We beschikken over specifieke cijfers voor boomkwekerijen, fruittelers, glastuinbouwbedrijven, paddenstoelentelers en telers van potplanten.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Eric Flinterman, relatiemanager tuinbouw, via telefoonnummer 073-6465419 of stuur Eric een e-mail.

Services

  • Online boekhouden

    Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
  • Overname familiebedrijf

    Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername in beeld komen.
  • ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

    Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu