tuinbouw kas
Markten

Tuinbouw

Een vruchtbare samenwerking als basis voor resultaat

Nederlandse ondernemers in de tuinbouwsector en agribusiness staan internationaal bekend om hun hoogwaardige producten en innovatieve benaderingen. Thema’s zoals duurzame bedrijfsstrategie, familiebedrijven, energie en data spelen daarin een belangrijke rol. Het team tuinbouw business van ABAB helpt u bij het formuleren en implementeren van de juiste strategie, met behoud van uw unieke identiteit en gericht op de continuïteit van uw bedrijf.

Duurzame bedrijfsstrategie

Een duurzame bedrijfsstrategie is belangrijk voor de veerkracht, groei en relevantie van uw bedrijf op lange termijn. Bij ABAB begrijpen we het belang van innovatie en voortdurende aanpassing. Onze specialisten helpen u bij het ontwikkelen en implementeren van een strategie die uw unieke identiteit behoudt en gericht is op de continuïteit van uw bedrijf. Samen verminderen we uw ecologische voetafdruk, stimuleren we circulaire systemen en bevorderen we energie-efficiëntie. We zorgen er ook voor dat uw bedrijf voldoet aan de groeiende vraag naar ethisch en verantwoord geproduceerd voedsel, waardoor u een concurrentievoordeel kunt behalen en nieuwe marktkansen kunt benutten. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om uw uitdagingen voor duurzaam ondernemen om te zetten in kansen.

Behoud uw familiebedrijf voor de toekomst

Veel tuinbouw- en agribusiness bedrijven zijn familiebedrijven die geworteld zijn in traditie, vakmanschap en een sterke betrokkenheid. Bij ABAB begrijpen we de waarde van familiebedrijven en de focus op duurzaamheid en continuïteit. Wij helpen u bij het overbrengen van kennis en ervaring over generaties heen, waardoor waardevolle expertise behouden blijft en innovatie mogelijk wordt. Met ons advies en onze begeleiding bent u verzekerd van een succesvolle overgang naar de volgende generatie en een solide toekomst voor uw familiebedrijf. Onlangs heeft ABAB ook in het KAS magazine gestaan met een artikel over 'Balans in zakelijk en familiebelang'.

Optimaal uw energiebeheer

Energie is van vitaal belang voor uw tuinbouw- en agribusinessbedrijf. Bij ABAB begrijpen we dat een strategisch energiebeleid cruciaal is voor uw veerkracht, concurrentiekracht en duurzaamheid. Daarom helpen we u bij het implementeren van duurzame energieoplossingen en geavanceerde technologieën die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Samen identificeren we mogelijkheden om energie efficiënter te gebruiken, het milieu te ontlasten en kosten te besparen. Met ABAB heeft u de juiste partner om uw energiebeheer te optimaliseren en uw concurrentiepositie te versterken.

Haal waardevolle inzichten uit data

Data is de sleutel tot innovatie en groei in de tuinbouw- en agribusinesssector. Bij ABAB weten we hoe waardevol data is voor uw onderneming. Onze adviseurs hebben uitgebreide ervaring in het verzamelen, analyseren en toepassen van data om waardevolle inzichten te verkrijgen. Of het nu gaat om het monitoren van gewasgroei, het voorspellen van oogstopbrengsten of het optimaliseren van uw supply chain, wij staan klaar om u te ondersteunen. Met behulp van geavanceerde technologieën en analytische tools helpen we u bij het nemen van de juiste beslissingen en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Bij ABAB is data de sleutel tot uw succes en groei. 

ABAB en uw tuinbouwbedrijf

Bij ABAB hebben we een toegewijd team van bedrijfsadviseurs met diepgaande kennis en ervaring in de tuinbouw- en agribusinesssector. Onze adviseurs begrijpen de markt en ketens over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Met deze kennis zijn we in staat om kansen te identificeren die u en uw bedrijf kunnen helpen bij het omzetten van uitdagingen in succesvolle resultaten. 

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ABAB kan bieden voor uw bedrijf? Neem contact op met John Hopman, senior relatiemanager, via telefoonnummer 076-3217719 of stuur John een e-mail

Services

  • Online boekhouden

    Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
  • Overname familiebedrijf

    Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername in beeld komen.
  • ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

    Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu