tuinbouw kas
Markten

Tuinbouw

Een vruchtbare samenwerking als basis voor resultaat

ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de Tuinbouw en Veredeling samengebracht in een multidisciplinair tuinbouwteam. Onze relatiemanagers en bedrijfsadviseurs kennen de tuinbouwsector over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming.
 
Uniek voor de tuinbouwsector zijn onze branchemonitoren. Daarmee krijgt u inzicht in sectorspecifieke kengetallen en kunt u uw prestaties vergelijken met de rest van de sector. We beschikken over specifieke cijfers voor boomkwekerijen, fruittelers, glastuinbouwbedrijven, paddenstoelentelers en telers van potplanten.

Markten

 • Icoon van een appel

  Fruitteelt

  De fruitteelt kent een sterke onderlinge (inter)nationale concurrentie. In een concurrerende markt maakt uw ondernemerschap het verschil.

 • Glastuinbouw icoon

  Glastuinbouw

  Het tuinbouwteam van ABAB ondersteunt u bij kleine en grote vraagstukken. Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij investeringsvraagstukken en het verbeteren van uw bedrijfsrendement.

 • Blogs tuinbouw

  Met onze blogs delen we graag onze ideeën over kansen in de markt, ontwikkelingen in het vak en tips uit onze dagelijkse praktijk. Laat u inspireren en doe uw voordeel met onze blogs!

Downloaden whitepaper Piekarbeid

Piekarbeid

Voordelen en voorwaarden regeling Piekarbeid
Download het whitepaper
Rondetafelbijeenkomsten

Rondetafelbijeenkomsten tuinbouw

Kennis en ervaring delen
Meer weten?