Werken bij ABAB

100 jaar Van Betekenis

Werken bij ABAB betekent deel uitmaken van een rijke geschiedenis en tegelijkertijd bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden. Dit jaar vieren we ons 100-jarig bestaan, een eeuw van toewijding aan ondernemers en innovatie. Als businesspartner biedt ABAB niet alleen uitgebreide accountancy dienstverlening, maar ook een breed scala aan adviesdiensten. Onze relatie met ondernemers is er een van samenwerking; we staan niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. Bij ABAB krijg je de perfecte plek om jouw talenten optimaal te benutten. En terwijl je je specialiseert in jouw vakgebied, moedigen we je ook aan om je competenties verder te ontwikkelen. Stap in en vier met ons mee terwijl we onze honderdjarige reis voortzetten. Wie weet maak jij wel deel uit van de volgende 100 jaar! 

 

Ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om jezelf te laten zien, door te groeien en jouw ambitie waar te maken. Bijvoorbeeld via onze ABAB Academy. Je mag rekenen op de beste opleidingen en trainingen om je daarbij te helpen.

Persoonlijk

We voelen ons betrokken bij ons werk en bij elkaar. Van Betekenis. Dát is waar wij voor staan én gaan. Het is tevens onze belofte aan jou. Werken bij ABAB betekent werken in een unieke sfeer, die overal heel informeel is.

Van betekenis

Anno 2024 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren. Werken bij ABAB betekent: ertoe doen. Voor elkaar, klanten, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.