Werken bij ABAB

Van betekenis

Werken bij ABAB betekent werken in een uitdagende omgeving. ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten.  ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers.  De perfecte plek om jouw talenten optimaal tot uiting te laten komen. Daarbij beperken we ons niet tot jouw vakgebied, je krijgt ook de ruimte om je competenties verder te ontwikkelen. 

Ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om jezelf te laten zien, door te groeien en jouw ambitie waar te maken. Bijvoorbeeld via onze ABAB Academy. Je mag rekenen op de beste opleidingen en trainingen om je daarbij te helpen.

Persoonlijk

We voelen ons betrokken bij ons werk en bij elkaar. Van Betekenis. Dát is waar wij voor staan én gaan. Het is tevens onze belofte aan jou. Werken bij ABAB betekent werken in een unieke sfeer, die overal heel informeel is.

Van betekenis

Anno 2023 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren. Werken bij ABAB betekent: ertoe doen. Voor elkaar, klanten, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.