Werken bij ABAB

Een uitdagende werkomgeving met mooie kansen

We vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. Daarom bieden we je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Kies je voor ABAB dan kies je voor vrijheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit. Spreekt dat je aan? Bekijk dan snel onze vacatures en lees meer over ABAB als werkgever.

Vind vacature of stage
Locatie
Functiegebied
 • Ervaringen van medewerkers
 • Artikel

  Opleiding & ontwikkeling

  Bij ABAB werk je in een uitdagende werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut. Je krijgt ruimte om eigen initiatief te tonen, door te groeien en je ambitie waar te maken.
 • Artikel

  Sollicitatieprocedure

  Zó word je onze nieuwe collega. De eerste stap voor een carrière bij ABAB begint met jouw sollicitatie.

Uitgelichte vacatures

 1. Vacature Assistent accountant

  Vestiging Weert
  In de functie van Assistent Accountant ben jij het eerste aanspreekpunt. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken.
 2. Vacature Accountant AA

  Vestiging Breda
  In de functie van tekeningsbevoegde Accountant AA heb je een zeer afwisselende functie. Je schakelt voortdurend tussen verschillende rollen: vaktechnische drager, collega, coach en meedenker.
 3. Vacature Senior payroll professional

  Vestiging Breda
  In de functie van senior payroll professional  ben je verantwoordelijk voor de salarisverwerking van een (vast) aantal klanten en waarborg je het gewenste kwaliteitsniveau richting de klanten.