Werken bij ABAB

We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen

Vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit. ABAB heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Het is aan jou om deze kansen te benutten!

Vind vacature
 • Payroll professionals in gesprek
  Vacature

  Vacature Payroll professional

  Vestiging Breda
 • Vacature

  Vacature Accountant

  Vestiging Veldhoven
  Je schrijft adviezen en stuurt assistent-accountants en aankomend accountants aan, coacht hen in hun ontwikkeling en draagt actief vakkennis over.
 • Vacature

  Vacature Ervaren accountant RA

  Vestiging Tilburg
  In de functie van accountant RA ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van je eigen opdrachtenportefeuille, je treedt op als extern accountant en bent verantwoordelijk voor acquisitie.
 • nog aanpassen
 • ABAB als werkgever
 • Opleiding & ontwikkeling
 • Artikel

  Vakgebieden en specialismes binnen ABAB

  Samen met 700 collega's werk je vanuit één of meerdere vestigingen voor met name niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.
 • Artikel

  Sollicitatieprocedure

  Zó word je onze nieuwe collega. De eerste stap voor een carrière bij ABAB begint met jouw sollicitatie.
 • Vacature

  Open sollicitatie

  Zit jouw baan er niet bij? Stuur ons dan je CV en geef met een korte motivatie aan wat je zoekt. Wij bekijken vervolgens wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures

 1. Vacature

  Vacature Tijdelijk administratief medewerker P&O

  Vestiging Hoofdkantoor
  Ben je op zoek naar een functie voor ongeveer 2 dagen in de week in een dynamische professionele werkomgeving? Dan is dit dé functie voor jou!
 2. Vacature

  Vacature Assistent accountant

  Vestiging Venlo
  Als Assistent-Accountant verzorg je zelfstandig administraties van uiteenlopende moeilijkheidsgraad voor een eigen groep MKB/Tuinbouw-klanten op kantoor en/of bij de klant.
 3. Vacature

  Vacature Senior belastingadviseur

  Vestiging Helmond
  Als senior belastingadviseur voorzie je klanten van fiscale adviezen en stel je zelfstandig complexe bezwaarschriften op. Daarnaast voer je beroepsprocedures en opereer je proactief richting prospects
 4. Vacature

  Vacature Junior belastingadviseur

  Vestiging Helmond
  In de functie van junior belastingadviseur stel je eenvoudige bezwaarschriften op. Je verricht in opdracht voorbereidende advieswerkzaamheden en stelt belastingaangiften op.
 5. Vacature

  Vacature Secretaresse juristen

  Vestiging Tilburg
  Als secretaresse juristen voer je secretariële werkzaamheden uit voor meerdere juristen. Je verzorgt de voorbereiding en het opmaken van juridische documenten (brieven, overeenkomsten et cetera).
 6. Vacature

  Vacature Accountsecretaresse

  Vestiging Goes
  Als Accountsecretaresse ondersteun je de manager en medewerkers van Accountancy en de medewerkers van Belastingadvies en Relatiemanagement bij hun dagelijkse werkzaamheden.
 7. Vacature

  Accountant

  Vestiging Breda
  In de functie van accountant in de samenstelpraktijk ben je de financieel adviseur van jouw klanten. Je bespreekt met de klant de financieel-economische positie (jaarverslag).
 8. Vacature

  Vacature Jurist Arbeidsrecht

  Vestiging Veldhoven
  In de functie van Jurist Arbeidsrecht functioneer je als vaktechnisch specialist en ben je in die hoedanigheid direct aanspreekpunt voor een groep klanten van ABAB.
 9. Vacature

  3e jaars HBO Meeloopstagiair(e) Business Process Management

  Vestiging Tilburg
  Ben jij zelfstandig en servicegericht? Kun je goed analyseren en ben je communicatief sterk? Kom dan vanaf augustus/september stage lopen bij ABAB in Tilburg als stagiaire Business Process Management.