Ondernemer en account in gesprek
Services

Accountancy

Uw administratie goed geregeld

Onze accountants ondersteunen u bij al uw accountancywerkzaamheden. Wij kennen uw markt en weten precies aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Zo zorgen onze accountants ervoor dat u kunt beschikken over betrouwbare gegevens.

Accountant diensten

Onze accountants geven u een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering. Hiermee helpen wij u vooruit te kijken. Op basis van deze inzichten ondersteunen wij u bij het maken van strategische keuzes. Wij fungeren als uw sparringpartner en houden u scherp. 

U kunt bij onze accountants terecht voor bijvoorbeeld:

Jaarrekening samenstellen

Onze accountants maken de jaarrekening op die voldoet aan alle wettelijke voorschriften. De jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van uw onderneming van het afgelopen boekjaar. U kunt de jaarrekening gebruiken om aan derden te overleggen.

Fiscale aangifte

De administratie van uw onderneming, fiscale aangifte en alles wat erbij komt kijken, kost tijd. Wij ondersteunen u graag bij het verzorgen van uw fiscale aangiften. Zo heeft u meer tijd en ruimte om te ondernemen. Periodiek dienen wij voor u de btw-aangifte in en aan het einde van het jaar maken wij de jaarcijfers op en verzorgen de complete aangifte inkomstenbelasting voor u.

Online boekhouden

U besteedt uw tijd het liefst aan ondernemen. Daarom wilt u andere werkzaamheden zo efficiënt mogelijk inrichten. Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren. Ook kunt u ervoor kiezen om de administratie (gedeeltelijk) door onze accountants te laten verzorgen. 

Administratieve ondersteuning

Bij ondernemen hoort ook het voeren van een administratie en het doen van fiscale aangiften. Het is mogelijk om dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Onze accountants bieden u de administratieve ondersteuning die u wilt. U bepaalt zelf in hoeverre u de administratie uitbesteedt. Bekijk onze mogelijkheden voor voor administratieve ondersteuning.

Mijn ABAB, uw persoonlijke online omgeving

Speciaal voor onze klanten is Mijn ABAB ontwikkeld. Mijn ABAB is uw persoonlijke online omgeving. Met Mijn ABAB kunt u direct gebruikmaken van onze online dienstverlening en beschikt u altijd over actuele management- en stuurinformatie. Daarnaast heeft u altijd en overal toegang tot uw vaste team van de adviseurs van ABAB en kunt u uw documenten digitaal raadplegen en veilig uitwisselen. 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB? Neem contact op met Erik Gilden, via telefoonnummer 040-2942694 of stuur Erik een e-mail

Services

 • Jaarrekening opstellen

  Onze accountants maken de jaarrekening op die voldoet aan de wettelijke voorschriften en die u kunt gebruiken om aan derden te overleggen.
 • Online boekhouden

  Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
 • Administratieve ondersteuning

  Wij ondersteunen u bij het voeren, het inrichten van uw administratie en het doen van fiscale aangiften.
 • Mijn ABAB

  Uw persoonlijke online omgeving. U kunt direct gebruikmaken van onze online dienstverlening en beschikt altijd over actuele management- en stuurinformatie.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan