Financiële Foto

Om toekomstplannen te kunnen maken, moet u weten hoe u er nu en in de toekomst financieel voor staat. Met de Financiële Foto van ABAB Pensioenadvies krijgt u snel financieel inzicht in de ontwikkeling van uw pensioeninkomen en uitgaven en kunt u risico’s beter beheersen.

Voordelen van de Financiële Foto

  • U heeft snel inzicht in de ontwikkeling van uw pensioeninkomen en uitgaven
  • U kunt beter uw risico’s beheersen
  • U ziet direct waar uw hiaten zitten
  • U bent flexibel in de keuze die u vervolgens wilt maken

Inzicht in uw financiële situatie

Samen met u maken wij een foto van uw huidige financiële situatie en van uw toekomstwensen. De Financiële Foto geeft haarfijn weer:

  • wat uw netto inkomen op uw pensioenleeftijd is;
  • welk pensioenkapitaal u nodig heeft om op uw oude dag te leven zoals u wilt;
  • wat u kunt doen om eerder te stoppen met werken;
  • wat uw inkomen is in geval van arbeidsongeschiktheid;
  • hoe u uw eventuele partner en/of kinderen verzorgd achterlaat bij overlijden.

Onze werkwijze

Samen met u verzamelen wij alle relevante pensioengegevens die nodig zijn voor het maken van uw  Financiële Foto. Zodra uw Financiële Foto klaar is, bespreken wij de resultaten met u. Ook de actiepunten op  het gebied van pensioen en arbeidsongeschiktheid, komen hieruit duidelijk naar voren. U kiest hoe en met wie u met deze actiepunten aan de slag gaat. U kunt de benoemde actiepunten direct door ABAB in gang laten zetten. Wij gaan dan voor u aan de slag om een pensioen-, arbeidsongeschiktheid- en/of een nabestaandendekking te organiseren. Uw Financiële Foto is daarmee weer in lijn met uw wensen.

Minimale investering

Het maken van de Financiële Foto en de bespreking daarvan bieden we aan voor € 695 exclusief btw. De concrete invulling van de actiepunten uit de Financiële Foto vormt het logische sluitstuk. Zo creëert u financiële rust en ruimte om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Monitoring van uw financiële situatie

De Financiële Foto is een momentopname. Na verloop van tijd kunnen er allerlei ontwikkelingen (privé / zakelijk) zijn die van invloed zijn op uw financiële situatie. Wijzigen uw omstandigheden (uw wensen, wetgeving en beschikbare productoplossingen) dan kunnen we de Financiële Foto elke drie jaar opnieuw maken. Zo zorgen wij ervoor dat uw financiële product(en) up-to-date blijven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over pensioen voor werkgevers? Neem contact op met Bart van de Wouw, senior pensioenadviseur, via telefoonnummer 013-4647287 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over de Financiële Foto? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Bart
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan