graafmachine
Markten

Agribusiness

Focus op duurzaamheid en personeel

Onder Agribusiness verstaan wij de leveranciers en dienstverleners van de primair agrarische bedrijven of bedrijven die verwant zijn aan de agrarische sector. Of u nu dierenarts, hovenier of loonwerker bent, wij hebben altijd de juiste specialist voor u in huis. Bovendien kennen wij door onze jarenlange ervaring in de agrarische sector uw mentaliteit en uw klanten door en door. 

De komende jaren zijn er voor uw onderneming een aantal uitdagingen, waaronder duurzaamheidseisen, personeel, een krimpende agrarische markt en samenwerkingsverbanden, waarbij de adviseurs van ABAB u graag ondersteunen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat voorop bij Rijksinkoop en de decentrale overheden. Hiermee wil de overheid een grote stap maken bij het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen. De prijs wordt daarmee naar verwachting een steeds minder belangrijk criterium bij alle aanbestedingsvormen.

Personeel

Personeel wordt steeds schaarser. Het personeel dat aanwezig is, maakt niet meer die lange dagen als voorheen het geval was. Ook de kosten voor personeel worden steeds hoger. Hoe bindt u de juiste mensen aan uw bedrijf en anticipeert u op mogelijke toekomstige financiële risico’s? 

Samenwerkingsverbanden

Veel loonwerkers hebben onrendabele machines op het bedrijf. Dit probleem kan ondervangen worden door meer samen te werken met andere bedrijven. Samenwerking is niet alleen belangrijk voor de inzet van machines, het is nog belangrijker voor de inzet van personeel. 

Alles in huis

Onze bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB u bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken. Ook op fiscaal gebied kijken wij of naar mogelijke voordelen voor uw bedrijf. Zo kunt u zich primair op uw bedrijf richten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanegraaf, relatiemanager, via telefoonnummer 0651352745 of stuur Geert een e-mail.

Services

Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan