Een horecaondernemer in zijn zaak
Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

De horeca- en recreatiesector wordt hard geraakt door de coronacrisis en maakt een grote economische krimp (41%) door. Restaurants, cafés, dagrecreatiebedrijven, hotels en vakantieparken waren drie maanden gesloten of hadden een lage bezettingsgraad. Langzamerhand kunnen bedrijven in de sector weer opstarten door de versoepelingen, maar ze lopen nog veel klanten mis door de anderhalvemetersamenleving.

Jarenlange kennis en ervaring in de horecasector

Horecaondernemers kunnen bij ABAB rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van ons multidisciplinaire horecateam. Onze specialisten kennen de horecasector als geen ander. U kunt rekenen op uw sparringpartner die persoonlijk betrokken is bij al uw horecavraagstukken.

Ontdek wat wij voor horecaondernemers kunnen betekenen

Wij kunnen u adviseren op het gebied van personeel en rendementsverbetering. Ook kunnen wij uw (salaris)administratie uit handen nemen, aangiftes verzorgen en jaarrekening opstellen. Een belangrijke tool daarbij is de ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Onze specialisten kunnen u verder ook adviseren en ondersteunen als u :

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Bert Hendriks, senior relatiemanager horeca, via telefoonnummer 073-6465406 of stuur Bert een mail.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan