Een horecaondernemer in zijn zaak
Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

De horeca maakt in 2022 een grote inhaalslag met een verwachte volumegroei van 30 tot 35 procent. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie.

Jarenlange kennis en ervaring in de horecasector

Horecaondernemers kunnen bij ABAB rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van ons multidisciplinaire team. Onze specialisten kennen de sector als geen ander. U kunt rekenen op een sparringpartner die persoonlijk betrokken is bij al uw horecavraagstukken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wij kunnen u adviseren op het gebied van personeel en rendementsverbetering. Ook kunnen wij uw (salaris)administratie uit handen nemen, aangiftes verzorgen en jaarrekeningen opstellen. Een belangrijke tool daarbij is de ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Onze specialisten kunnen u verder ook adviseren en ondersteunen als u :

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de horeca- en recreatiesector? Neem contact op met Mark Rebbens, senior klantadviseur, via telefoonnummer 013-4647226 of stuur Mark een e-mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan