Een horecaondernemer in zijn zaak
Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

De horeca- en recreatiesector deed het in het afgelopen jaar beter dan verwacht. De omzetten liggen zelfs weer boven de niveaus van 2019. Heeft u in 2023 advies nodig voor uw horecaonderneming? ABAB ondersteunt u graag.

Kennis en ervaring in uw sector

Als horecaondernemer kunt u bij ABAB terecht met al uw vragen, van A(angifte) tot Z(akelijk advies). Door de kennis van onze specialisten kunnen wij multidisciplinair aan de slag. Zoekt u een sparringpartner die persoonlijk betrokken is bij al uw horecavraagstukken? Bij ABAB zit u goed.

Lekker gemakkelijk

Wij zijn een echte duizendpoot. Wij kunnen u adviseren op het gebied van personeel en rendementsverbetering, maar nemen ook graag uw (salaris)administratie uit handen of verzorgen uw aangiftes of jaarrekeningen. De handige tool die hierbij wordt gebruikt? De ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten. Zo makkelijk kan het zijn!

Onze specialisten kunnen u ook adviseren en ondersteunen als u:

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over de ontwikkelingen in de horeca- en recreatiesector? Neem contact op met Mark Rebbens, senior klantadviseur, via telefoonnummer 013-4647226 of stuur Mark een e-mail voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan