Horecaondernemer en adviseur in horecakeuken
Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan margeverbetering

De horeca- & recreatiesector is bruisend, maar ook uitdagend. Thema’s als duurzaamheid en innovatie slaan uw sector niet over. Het creëren van een unieke beleving wordt steeds belangrijker en het beheren van uw personeelsplanning steeds moeilijker. Ondertussen blijft uw gast dezelfde uitstekende service verwachten. Dit hoeven we u allemaal niet te vertellen. Wat u mogelijk niet weet, is dat er bij ABAB een team experts klaarstaat om u te helpen méér uit uw horecaonderneming te halen. 

Groei realiseren

U weet pas waar uw kansen liggen, als u inzicht heeft in de processen en cijfers van uw organisatie. Wilt uw marges verbeteren? Volledig, realtime inzicht én interpretatie van uw inkomsten en uitgaven laat zien welke besparingen u nog laat liggen, hoe u uw prijsbeleid kunt optimaliseren of waar uw omzet en kosten afwijken van vergelijkbare bedrijven in de sector. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoe onze adviseurs met u naar uw groeipotentieel kunnen kijken.

Personeel binden & boeien

Is personeelsmanagement voor u een hoofdpijndossier? U bent niet de enige, zeker niet in de horeca- & recreatiesector. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Onze specialisten helpen u bijvoorbeeld graag met arbeidsrechtelijke vraagstukken, zowel op het gebied van contracten als bij geschillen. Maar denk ook aan advies op het gebied van opleidingen, personeelsverloop en een strategische personeelsplanning. Of hulp bij de verloning van uw medewerkers.

Geen zorgen over randzaken

Als ondernemer bent u het liefst zoveel mogelijk bezig met uw zaak en niet met allerlei randzaken. We zien dan ook dat daar de meeste onbenutte kansen liggen. Denk aan fiscale mogelijkheden of aan subsidies. Of misschien denkt u er juist wel aan om uw bedrijf te verkopen. Hoe makkelijk zou het zijn als iemand u bij dit soort zaken gewoon vertelt wat uw opties zijn? 

ABAB en uw horecaonderneming

Bij ABAB hebben we een toegewijd team van bedrijfsadviseurs met diepgaande kennis en ervaring in de horecabranche. We begrijpen de markt en het speelveld over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en weten waar u wakker van ligt. Met deze kennis zijn we in staat om kansen te identificeren die u en uw bedrijf kunnen helpen bij het omzetten van uitdagingen in succesvolle resultaten.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ABAB kan bieden voor uw bedrijf? Neem contact op met Ronald Bleyenberg, senior relatiemanager, via telefoonnummer 0115-677616 of stuur Ronald een e-mail.

 

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu