Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

De horeca profiteert van de aantrekkende economie. Het aantal mensen dat buiten de deur recreëert en dineert neemt weer toe. Tegelijkertijd heeft u als horecaondernemer te maken met toenemende concurrentie. Bovendien stellen gasten steeds hogere eisen. Zij willen de complete beleving tegen een redelijke prijs.

Een succesvolle horecaondernemer heeft niet alleen passie voor zijn vak, hij heeft ook grip op zijn bedrijfsvoering. Hij weet in te spelen op ontwikkelingen en uitdagingen en beheerst de kosten. Zo weet hij zijn rendement te verbeteren. ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de horecasector samengebracht in een multidisciplinair horecateam. Onze specialisten zijn een persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij al uw horecavraagstukken.

Wij kunnen uw (salaris)administratie uit handen nemen, aangiftes verzorgen en jaarrekening opstellen. Daarbij maakt u gebruik van online oplossingen die u kunt integreren met uw eigen systemen. Daarnaast adviseren wij u op het gebied van personeel en rendementsverbetering. Een belangrijke tool daarbij is de ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Onze specialisten kunnen u verder adviseren en ondersteunen als:

  • u behoefte heeft aan financiering;
  • u uw onderneming wilt uitbreiden;
  • u uw onderneming wilt verkopen;
  • u een financieel-juridisch geschil hebt met bijvoorbeeld een leverancier.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan