Een horecaondernemer in zijn zaak
Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

De horeca- en recreatiesector is hard geraakt door de coronacrisis. Ook in het begin van 2021 kende de sector een stroeve start. Inmiddels begint de sector op te krabbelen, maar het grootste herstel zal pas plaatsvinden in 2022. Dat dit herstel ook daadwerkelijk plaatsvindt, is afhankelijk van de nieuwe maatregelen.

Jarenlange kennis en ervaring in de horecasector

Horecaondernemers kunnen bij ABAB rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van ons multidisciplinaire team. Onze specialisten kennen de sector als geen ander. U kunt rekenen op een sparringpartner die persoonlijk betrokken is bij al uw horecavraagstukken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wij kunnen u adviseren op het gebied van personeel en rendementsverbetering. Ook kunnen wij uw (salaris)administratie uit handen nemen, aangiftes verzorgen en jaarrekeningen opstellen. Een belangrijke tool daarbij is de ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Onze specialisten kunnen u verder ook adviseren en ondersteunen als u :

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Daniëlle van de Pas, klantadviseur, via telefoonnummer 073-6465306 of stuur Daniëlle een e-mail.

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan