Markten

Horeca en recreatie

Samen werken aan rendementsverbetering

In 2018 is er voor het vijfde jaar op rij sterke groei in de horeca. Consumenten hebben meer te besteden, er komen meer buitenlandse toeristen naar Nederland en de zakelijke markt verbetert. Hierdoor stijgt het omzetvolume naar verwachting met drie procent. Alle takken profiteren van de omzetgroei. Het aantal horecagelegenheden stijgt sterk, waardoor de concurrentie toeneemt.

Jarenlange kennis en ervaring in de horecasector

Horecaondernemers kunnen bij ABAB rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van ons multidisciplinaire horecateam. Onze specialisten kennen de horecasector als geen ander. Zij zijn een persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij al uw horecavraagstukken.

Ontdek wat wij voor horecaondernemers kunnen betekenen

Wij kunnen u adviseren op het gebied van personeel en rendementsverbetering. Ook kunnen wij uw (salaris)administratie uit handen nemen, aangiftes verzorgen en jaarrekening opstellen. Een belangrijke tool daarbij is de ABAB Horecamonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Onze specialisten kunnen u verder ook adviseren en ondersteunen als u:

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan