Mensen in gesprek over fiscale vraagstukken
Services

Fiscaal advies

Advies en ondersteuning bij al uw fiscale vraagstukken

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor u onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij weten precies hoe ze de regels moeten interpreteren en toepassen in uw specifieke situatie met een optimale fiscale positie als resultaat.

Btw-advies

Welke btw-regels zijn op uw onderneming van toepassing? Kent u de btw-regels als u zakendoet over de grens? Heeft u recht op een btw-vrijstelling? Kunt u de btw aftrekken? Moet u de btw verleggen? Hoe gaat u om met ontvangen subsidies? En hoe voorkomt u naheffingen en boetes? Onze btw-specialisten kennen de regels en beperkingen, kansen en risico’s. 

Loonheffingen

Als ondernemer met personeel heeft u te maken met vraagstukken op het gebied van loonheffingen. Denk maar aan toepassing van de werkkostenregeling (WKR) of de aandachtspunten bij het inhuren van zzp'ers en uitzendkrachten. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u hierbij te adviseren en begeleiden.

Corporate tax

Onze specialisten corporate tax kennen de regels en beperkingen rondom de vennootschapsbelasting en volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij brengen niet alleen de risico’s aan het licht, maar adviseren ook op maat gesneden oplossingen om deze te beperken of uit te sluiten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB? Neem contact op met Jack van de Wal via telefoonnummer 040-2942629 of stuur Jack een e-mail.

Services

  • Btw-advies

    U heeft bijna dagelijks te maken met omzetbelasting (btw). Bovendien is de impact van de btw voor iedere ondernemer groot.
  • Corporate tax

    Bij vennootschapsbelasting heeft u te maken met zeer complexe regelgeving. Hoe kunt u risico’s en belasting beperken en uw fiscale positie optimaliseren?
  • Loonheffingen

    Als ondernemer met personeel heeft u te maken met vraagstukken op het gebied van loonheffingen. Onze adviseurs kunnen u hierbij adviseren en begeleiden.
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan