Ondernemer en adviseur in gesprek over audit
Services

Audit en Assurance

Wettelijke en vrijwillige controles voor uw organisatie

De accountants van Audit en Assurance verrichten wettelijke en vrijwillige controles voor (inter)nationale ondernemingen. Door onze werkzaamheden geven wij een onafhankelijk oordeel over uw financiële zaken. Zo krijgt u inzicht in uw bedrijfsvoering.

Wij werken met teams van ervaren accountants. Voor specifieke vraagstukken werken wij in een multidisciplinair team samen. ABAB beschikt over een WTA-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles.

Controle of beoordeling financiële verantwoording

Onze accountants verrichten wettelijke en vrijwillige controles van uw jaarrekening. Een onafhankelijke controleverklaring biedt zekerheid over de betrouwbaarheid van de cijfers van uw jaarrekening.  Dit creëert bij u, maar ook bij uw medewerkers, stakeholders en klanten, vertrouwen. Naast controles van de jaarrekening kunt u ook andere verantwoordingen door ons laten certificeren. 

Advies administratieve organisatie en interne beheersing

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie goed blijft functioneren en aansluiten op in- of externe veranderingen is het belangrijk om uw administratieve organisatie goed in te richten. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie in-control is. Zowel op operationeel als op tactisch en strategisch niveau. Onze adviseurs ondersteunen u bij het analyseren van de primaire processen.

IT-audit en -advies

De impact van ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie (IT) wordt steeds groter. We begeleiden u bij complexe veranderingen op IT-gebied. Dat doen we vanuit IT-audit, IT-assurance, IT-risico-onderzoek en data-analyse.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB Audit en Assurance? Neem contact op met Marco van der Voorden, via telefoonnummer 013-4647259 of stuur Marco een mail

Services

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan