Stel je voor: een eeuw vol verhalen, innovaties en betekenis. Dat is precies wat ABAB dit jaar viert in ons jubileumjaar. Terwijl we terugblikken op onze rijke geschiedenis, staan we ook vol verwachting klaar om de toekomst te omarmen. Hoe? Door van betekenis te zijn voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers, partners én omgeving.  

100 jaar van Betekenis

In de loop van de afgelopen eeuw heeft ABAB zich ontwikkeld van een agrarisch boekhoudkantoor met slechts dertig klanten tot de vertrouwde businesspartner voor duizenden ondernemers. Hoewel onze wortels in de agrarische sector liggen, strekt onze expertise zich inmiddels uit naar diverse branches. Van bouw en industrie tot e-commerce, logistiek en dienstverlening. Met een uitgebreide expertise biedt ABAB voor deze branches deskundig advies op gebieden als fiscale en juridische vraagstukken, corporate finance, audit & assurance, salaris- en personeelsdiensten en internationaal ondernemerschap.

Ontdek in de verhalen hieronder meer over de geschiedenis van ons bedrijf en de verschillende vakgebieden. Hieronder lees je ook alles over ons alumninetwerk

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan