Services

Corporate Finance

Begeleiding en advies bij uw bedrijfsoverdracht en zakelijke financiering

De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden u in het totale proces van bedrijfsovername. Of het nu gaat om de aan- en verkoop van een onderneming, het verkoopklaar maken, financiering of waarderen van ondernemingen: onze adviseurs ondersteunen u op een pragmatische en professionele manier. Zij treden op als uw intermediair. In alle trajecten zijn wij uw persoonlijke sparringpartner, signaleren kansen en risico’s en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Vast multidisciplinair team

Heeft u een vraagstuk op het gebied van corporate finance? Dan kunt u te maken krijgen met vele facetten. Wij werken samen in vaste disciplinaire teams met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals accountants, belastingadviseurs en juristen. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u efficiënt, maar vooral op een persoonlijke manier ondersteunen. Het team is actief bij uw onderneming betrokken, denkt proactief met u mee en komt met pragmatische oplossingen. Zo kunnen wij nog meer toegevoegde waarde bieden voor uw onderneming.

Bedrijf kopen

Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige aankoopproces. Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.

Bedrijf verkopen

De adviseurs van Corporate Finance begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces van de verkoop van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Overname familiebedrijf 

Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Onze adviseurs begeleiden en adviseren u bij het volledige overdrachtstraject, zodat u uw onderneming zorgeloos kunt overdragen. Hierin kunnen zij beschikken over hun ruime kennis en ervaring.

Waardebepaling bedrijf

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw onderneming waard is, zoals bij een mogelijke verkoop van de onderneming. Met onze kennis en expertise bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering. Deze waardering verschaft u een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen. Ook krijgt u hiermee inzicht in welke zaken binnen uw bedrijf de waarde substantieel beïnvloeden.

Zakelijke financiering

Bent u van plan een nieuwe onderneming te starten, uw activiteiten uit te breiden of om juist te herfinancieren? Onze adviseurs ondersteunen u bij al uw zakelijke financieringsvraagstukken.

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag tijd voor een uitgebreide kennismaking. Neem contact op met Mark van den Broek voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 024-6485820 of stuur Mark een e-mail.

Services

 • Bedrijf kopen

  Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
 • Verkoop bedrijf

  Eens krijgt u te maken met de opvolging of overname van uw onderneming. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige verkoopproces.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Financieringsvraagstukken

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Overname familiebedrijf

  Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername gedacht zijn.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan