Services

Corporate Finance

Begeleiding en advies bij uw bedrijfsoverdracht en financiering

De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden u in het totale proces van bedrijfsovername. Of het nu gaat om de aan- en verkoop van een onderneming, het verkoopklaar maken, financiering of waarderen van ondernemingen: onze adviseurs ondersteunen u op een pragmatische en professionele manier. Zij treden op als uw intermediair. In alle trajecten zijn wij uw persoonlijke sparringpartner, signaleren kansen en risico’s en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Services

 • Bedrijf kopen

  Of u uw bedrijf wilt uitbreiden of dat u een bedrijf wilt beginnen, in alle gevallen kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u tijdens het volledige aankoopproces.
 • Financieringsvraagstukken

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Overname familiebedrijf

  Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername gedacht zijn.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Verkoop bedrijf

  Eens krijgt u te maken met de opvolging of overname van uw onderneming. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige verkoopproces.
 • Verkoopklaar maken

  Wilt u over een aantal jaren stoppen met uw bedrijf? Wij zorgen dat uw bedrijf in optimale conditie is op het moment van de beoogde verkoop.
 • Uitkeringstoets

  Wilt u winst laten uitkeren via uw bv? Dan moet u met een uitkeringstoets aantonen dat de financiële positie van de bv dit toelaat.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan