Services

Corporate Finance

Begeleiding en advies bij uw bedrijfsoverdracht en financiering

De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden u in het totale proces van bedrijfsovername. Of het nu gaat om de aan- en verkoop van een onderneming, het verkoopklaar maken, financiering of waarderen van ondernemingen: onze adviseurs ondersteunen u op een pragmatische en professionele manier. Zij treden op als uw intermediair. In alle trajecten zijn wij uw persoonlijke sparringpartner, signaleren kansen en risico’s en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Bedrijf kopen

Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige aankoopproces. Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.

Bedrijf verkopen

De adviseurs van Corporate Finance begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces van de verkoop van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Overname familiebedrijf 

Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Onze adviseurs begeleiden en adviseren u bij het volledige overdrachtstraject, zodat u uw onderneming zorgeloos kunt overdragen. Hierin kunnen zij beschikken over hun ruime kennis en ervaring.

Uitkeringstoets

Wilt u kapitaal onttrekken aan uw besloten vennootschap (bv)? Dan bent u verplicht om met een uitkeringstoets aan te tonen dat de financiële positie van de bv dit toelaat. Na de onttrekking moet u nog steeds in staat zijn om aan uw financiële verplichtingen te voldoen. Doet u geen uitkeringstoets, dan bent u als bestuurder mogelijk hoofdelijk aansprakelijk voor het tekort dat door de onttrekking is ontstaan. Wij ondersteunen u bij het voldoen aan uw wettelijke verplichtingen. 

Verkoopklaar maken onderneming

Wilt u over een aantal jaren uw bedrijf verkopen of overdragen? Dan is het belangrijk om nu al met de voorbereidingen te beginnen. De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden en adviseren u bij het verkoopklaar maken van uw onderneming. En geven inzicht in risico’s en kritische succesfactoren van uw bedrijf. Zo zorgen wij dat uw bedrijf in optimale conditie is op het moment van de beoogde verkoop.

Waardebepaling bedrijf

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw onderneming waard is, zoals bij een mogelijke verkoop van de onderneming. Met onze kennis en expertise bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering. Die verschaft u een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen. Ook krijgt u hiermee inzicht in welke zaken binnen uw bedrijf de waarde substantieel beïnvloeden.

Zakelijke financiering

Bent u van plan een nieuwe onderneming te starten, uw activiteiten uit te breiden of om juist te herfinancieren? Onze adviseurs ondersteunen u bij al uw zakelijke financieringsvraagstukken.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB Corporate Finance? Neem contact op met Rob van Boxtel, via telefoonnummer 013-4647231 of stuur Rob een mail

Services

 • Bedrijf kopen

  Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
 • Financieringsvraagstukken

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Overname familiebedrijf

  Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername gedacht zijn.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Verkoop bedrijf

  Eens krijgt u te maken met de opvolging of overname van uw onderneming. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige verkoopproces.
 • Verkoopklaar maken

  Wilt u over een aantal jaren stoppen met uw bedrijf? Wij zorgen dat uw bedrijf in optimale conditie is op het moment van de beoogde verkoop.
 • Uitkeringstoets

  Wilt u winst laten uitkeren via uw bv? Dan moet u met een uitkeringstoets aantonen dat de financiële positie van de bv dit toelaat.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan