Twee mensen in gesprek over innovatieproject
Services

Innovatieadvies, financiering en subsidies

Samen maken we dromen waar

Epiic (een dochteronderneming van ABAB) helpt ondernemers bij het waarmaken van hun dromen en ambities. Daarbij draait het vaak om innovatieve ontwikkelingen. Hét terrein van onze specialisten. Bij Epiic voelen we ons uitgedaagd om te bereiken wat onbereikbaar lijkt. We zijn nieuwsgierig, denken buiten kaders. Zo helpen we pioniers te pionieren. En dat met één doel: innovaties vertalen naar succesvolle projecten. 

Innovatieadvies, in elke fase

Ondernemers die innoveren hebben vaak veel vragen. Hoe zorg je voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborg je intellectueel eigendom? Waar vind je de juiste mensen en expertise? De experts van Epiic denken mee, stellen vragen, sturen bij én hebben de antwoorden. En dat in elke fase van een innovatietraject.

Financieren, de juiste strategie

Om innovatieve ontwikkelingen mogelijk te maken zijn vaak investeringen nodig. Maar wat is de juiste financieringsstrategie? En welke financieringsvorm past daar het best bij? Afhankelijk van de doelstellingen en de fase waarin een bedrijf zich bevindt, zijn er veel mogelijkheden. Epiic helpt om de juiste strategische keuzes te maken, voor de korte én lange termijn.

Subsidies, een boost voor innovatie

Innovatiekracht vergroten? Investeren in duurzaamheid of personeelsontwikkeling? Vaak gaat het om kostbare trajecten en subsidies kunnen dan voor een boost zorgen. Maar het subsidielandschap is complex en subsidieaanvragen zijn niet zonder risico. Daarom neemt Epiic het volledige subsidietraject uit handen, van advies en aanvraag tot eindverantwoording.

Epiic, thuis in uw sector

Om een innovatie te laten slagen, is het belangrijk precies te weten wat er speelt in uw sector. Bij Epiic beschikken we daarom over heel gespecialiseerde teams met consultants die vaak afkomstig zijn uit uw branche.

Meer weten?

Weten hoe u een innovatie kunt vertalen naar een succesvol project? Neem contact op met Roy Hoven, manager Epiic, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Roy een e-mail. Samen maken we dromen waar.

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan