Btw-advies

Als ondernemer heeft u bijna dagelijks te maken met omzetbelasting (btw). Bovendien is de impact van de btw voor iedere ondernemer groot. U moet niet alleen btw vorderen, u betaalt zelf ook btw. De tarieven verschillen per product en dienst, maar ook de regels per land verschillen. 

Btw-advies

Welke btw-regels zijn op uw onderneming van toepassing? Kent u de btw-regels als u zakendoet over de grens? Heeft u recht op een btw-vrijstelling? Kunt u de btw aftrekken? Moet u de btw verleggen? Hoe gaat u om met ontvangen subsidies? En hoe voorkomt u naheffingen en boetes?
 
Onze btw-specialisten kennen de regels en beperkingen, kansen en risico’s. Zij weten precies of u btw in rekening moet brengen en zo ja tegen welk tarief.

  • Wij adviseren u bij alle nationale en internationale btw-vraagstukken.
  • Wij beoordelen uw btw-positie en bekijken hoe u deze kunt optimaliseren.
  • Wij verzorgen en controleren uw btw-aangiftes.
  • Wij begeleiden u bij geschillen met de Belastingdienst.

Zo voorkomen we niet alleen naheffingen en boetes. We zorgen er ook voor dat u btw-kansen benut en risico’s beperkt zodat u belasting kunt besparen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de regels, kansen en risico's rondom btw? Neem contact op met Jason Vollering, senior belastingadviseur,  via telefoonnummer 0165-531320 of stuur Jason een e-mail.

Wilt u meer weten over btw-advies? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jason
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan