Loonheffingen

Als ondernemer met personeel heeft u te maken met vraagstukken op het gebied van loonheffingen. Denk maar aan toepassing van de werkkostenregeling (WKR) of de aandachtspunten bij het inhuren van zzp'ers en uitzendkrachten. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u hierbij te adviseren en begeleiden.

Portretfoto van Ronald van Leeuwen
Ronald van Leeuwen Senior belastingadviseur en specialist loonheffingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u medewerkers in dienst, dan moet u over hun salaris loonheffingen inhouden en betalen, zoals de loonbelasting / premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van de geldende regelgeving en adviseren en begeleiden u onder meer bij:

Onze specialisten loonheffingen werken nauw samen met andere specialismen binnen ABAB. Bijvoorbeeld met de collega’s van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten en met de juristen arbeidsrecht van ABAB Legal. Door deze samenwerking kunnen wij kwesties integraal benaderen, kansen optimaal benutten en risico's beperken. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rondom loonbelasting en loonheffingen? Neem contact op met Ronald van Leeuwen, senior belastingadviseur, via telefoonnummer 013-4647268, of stuur Ronald een e-mail

Wilt u meer weten over loonheffingen? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Ronald
Portretfoto van Ronald van Leeuwen
Senior belastingadviseur en specialist loonheffingen
Download het whitepaper over de werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Fiscale gevolgen en aanpassingen in uw administratie
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan