Verkoop bedrijf

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met de opvolging of overname van uw bedrijf. Een belangrijke en vaak ook emotionele beslissing. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces van de verkoop van uw onderneming. De adviseurs van Corporate Finance zorgen ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Portretfoto van Mark van den Broek
Mark van den Broek Senior corporate finance adviseur

Bedrijf verkopen

Een bedrijf verkopen is een complex traject dat vraagt om een goede planning en voorbereiding. Na een zorgvuldige voorbereiding begeleiden wij u stap voor stap in het hele proces van bedrijfsovername. Door gebruik te maken van ons uitgebreide in- en externe netwerk brengen wij u in contact met geschikte overnamekandidaten. Wij vormen de verbindende schakel tussen u, potentiële kopers en andere externe partijen. De adviseurs van Corporate Finance werken nauw samen, waardoor wij efficiënt en snel kunnen schakelen. Zo zorgen wij er samen voor dat u uw onderneming zo optimaal mogelijk kunt verkopen.

Wij adviseren en begeleiden u onder meer bij:

Vast multidisciplinair team

Heeft u een vraagstuk op het gebied van corporate finance? Dan krijgt u te maken met een complex proces met vele facetten. U zoekt een betrouwbare partner met kennis en kunde. Wij zijn graag uw partner in het totale proces. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zijn wij uw adviseur, sparringpartner, ondersteuning en procesbewaker. Onze adviseurs werken samen in vaste multidisciplinaire teams met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Meer informatie

Meer weten over het verkopen van uw bedrijf? Neem contact op met Mark van den Broek via telefoonnummer 024-6485820 of stuur Mark een e-mail

Ook interessant voor u:

Wilt u meer informatie over de verkoop van een bedrijf? Mark helpt u graag verder!

E-mail Mark
Portretfoto van Mark van den Broek
Senior corporate finance adviseur
Bel
024-6485820
Te koop icoon

Stel u gaat uw bedrijf verkopen, enig idee wat de fiscale consequenties van de verkoop voor u zijn?

10 vragen geven duidelijkheid over uw toekomst
Doe de bedrijfsverkoop quickscan
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan