Verkoop bedrijf

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met de opvolging of overname van uw onderneming. Een belangrijke en vaak ook emotionele beslissing. De adviseurs van Corporate Finance begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces van de verkoop van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Portretfoto van Gert-Jan van den Berg
Gert-Jan van den Berg Senior corporate finance adviseur

Bedrijf verkopen

Een bedrijf verkopen is een complex traject dat vraagt om een goede planning en voorbereiding. Na een zorgvuldige voorbereiding begeleiden wij u stap voor stap in het hele proces van bedrijfsovername. Door gebruik te maken van ons uitgebreide in- en externe netwerk brengen wij u in contact met geschikte overnamekandidaten. Wij vormen de verbindende schakel tussen u, potentiële kopers en andere externe partijen. De adviseurs van Corporate Finance werken nauw samen, waardoor wij efficiënt en snel kunnen schakelen. Zo zorgen wij er samen voor dat u uw onderneming zo optimaal mogelijk kunt verkopen.

Meer informatie

Meer weten over het verkopen van uw bedrijf? Neem  contact op met Gert-Jan van den Berg via telefoonnummer of stuur Gert-Jan een mail.

Ook interessant voor u:

Wilt u meer informatie over de verkoop van een bedrijf? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Gert-Jan
Te koop icoon

Stel u gaat uw bedrijf verkopen, enig idee wat de fiscale consequenties van de verkoop voor u zijn?

10 vragen geven duidelijkheid over uw toekomst
Doe de bedrijfsverkoop quickscan
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan