SSEB subsidie voor aanschaf of ombouw emissieloos bouwmaterieel

Bent u actief in de bouwsector en wilt u investeren in emissieloos bouwmaterieel? Check altijd eerst of u in aanmerking komt voor voordeel via de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB).

Portretfoto van Hans Jacobs
Neem contact op met:
Hans Jacobs Manager innovatie
Elektrische bulldozer

SSEB, subsidie voor ombouw of aanschaf materieel bouwsector

De Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) richt zich op het verminderen van de stikstofuitstoot van materieel in de bouwsector. Denk aan elektrische of waterstofaangedreven graafmachines, wielladers, tractoren of een mobiel batterijpakket. De regeling kent meerdere modules. De module Aanschaf is erop gericht om ondernemers te stimuleren tot aankoop over te gaan. De module Retrofit is bedoeld voor de ombouw van bouwwerktuigen en zeegaande bouwvaartuigen naar een emissieloze variant. 

De SSEB-regeling opent op 5 maart 2024. Wilt u meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden? Onze collega’s van dochteronderneming Epiic kunnen u uitstekend adviseren over de SSEB.

Meer informatie of een keertje sparren?

Meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Neem contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Hans een e-mail. Samen maken we dromen waar. 

Wilt u meer weten over de SSEB? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
073-6465475
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan