Welkom bij de Turkish Business Desk

Uw onderneming nog succesvoller

Met bijna honderd jaar aan ervaring bijdragen aan het succes van uw onderneming. Dat staat voorop bij de Turkish Business Desk. Met oog voor de warme Turkse handelstradities, normen en waarden geven wij u helder advies en praktische ondersteuning. Wij bieden ondersteuning bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Onze betrokken adviseurs communiceren desgewenst in de Turkse taal met u. Zo maken wij samen uw onderneming nóg succesvoller!

De Turkish Business Desk: onze dienstverlening

De Turkish Business Desk helpt Turkse ondernemers die ondernemen in Nederland of dit in de toekomst van plan zijn. Dat doen we door u als Turkse ondernemer een warme samenwerking te bieden en u te voorzien van efficiënt en professioneel advies en optimale ondersteuning.

Waarom samenwerken met de Turkish Business Desk?

  1. Wij zijn een ‘one-stop-shop’. Onze dienstverlening bestrijkt een breed scala aan services; van accountancy, audit & assurance, fiscaal en juridisch tot vastgoedadvisering en advisering op het gebied van subsidies.
  2. De adviseurs van de Turkish Business Desk voorkomen problemen die kunnen ontstaan door cultuurverschillen en taalbarrières, zodat wij u met maximale toegevoegde waarde kunnen bijstaan. Onze adviseurs spreken tenminste Nederlands, Turks en Engels. Door in uw moedertaal te  kunnen communiceren met een vast aanspreekpunt, is ons wederzijds contact geborgd.
  3. Als onafhankelijk lid van PrimeGlobal hebben wij een sterk wereldwijd netwerk, dat we uiteraard graag met u delen. Met dit netwerk kunnen we u altijd naadloos grensoverschrijdend advies garanderen.
  4. Wij hebben veel ervaring met het opzetten en ondersteunen van ondernemingen in Nederland. Onze ervaren adviseurs helpen u bij het succesvol in de markt zetten van producten of diensten. Samen met u zorgen wij dat plannen worden omgezet in resultaten. Met warm, praktisch en concreet advies en hulp om uw doelen te bereiken.
  5. ABAB is één van de toonaangevende kantoren in Nederland voor onder meer Accountancy, volgens de DX300, het onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar de beste Digital Transformers van Nederland.

Samenwerken met de Turkish Business Desk van ABAB

De Turkish Business Desk is onderdeel van ABAB Accountants en Adviseurs. Een full-service accountants- en adviesorganisatie met veertien kantoren en zevenhonderd medewerkers in Nederland. Met onze betrokken professionals zetten wij ons in om al onze klanten, nationaal en internationaal, altijd de best passende dienstverlening te bieden. Samen met ondernemers kijken we vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Dat doen we op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Wij besteden veel tijd aan het opbouwen en onderhouden van onze gezamenlijke (zaken)relatie.

Gaat u samenwerken met de Turkish Business Desk? Dan staan onze professionals voor u klaar. ABAB International is specifiek gericht op het helpen van ondernemers met internationale ambities en vraagstukken.

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over de Turkish Business Desk en onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Süheyl Karakaya, belastingadviseur, voor een persoonlijke kennismaking via telefoonnummer 013-5915176 of stuur Süheyl een e-mail.

Als onafhankelijk lid van PrimeGlobal heeft ABAB International een samenwerkingsverband met meer dan driehonderd accountantsorganisaties in meer dan honderd landen. PrimeGlobal is een bekroonde associatie van onafhankelijke accountants- en bedrijfsadvieskantoren, bestaande uit meer dan driehonderd succesvolle onafhankelijke ledenfirma's met een gecombineerde jaaromzet van meer dan 3,5 miljard US dollar. PrimeGlobal heeft een enorm  geografisch bereik met 941 locaties verspreid over 101 landen (2022). Zo kunnen wij u waardevolle ondersteuning bieden bij grensoverschrijdend zakendoen, waar ook ter wereld.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan