Internationale btw-advies

Ontdek hoe ABAB International u kan helpen met al uw internationale btw-vraagstukken. Van basisadvies tot complexe kwesties, onze experts staan paraat om u te begeleiden.

Profielfoto van Anne Kin
Anne Kin Btw-adviseur

Bij ABAB International zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. U kunt bij ons terecht voor al uw internationale btw-vraagstukken, bijvoorbeeld:

  • Advies bij al uw internationale btw-vraagstukken: Van basisadvies tot complexe kwesties, onze experts staan paraat om u te begeleiden bij alle aspecten van de btw-wetgeving.
  • Uitvoeren van een Due Diligence-onderzoek en btw-review: Gedegen onderzoek en reviews om ervoor te zorgen dat uw btw-processen voldoen aan de geldende normen en efficiënt worden beheerd.
  • Optimalisatie van uw supply chain: Wij helpen u bij het identificeren van mogelijkheden om uw supply chain te optimaliseren en btw-kosten te minimaliseren.
  • Ondersteuning bij de naleving in andere landen: Inclusief btw-registraties, btw-aangifte en andere compliance-verplichtingen in internationale jurisdicties.
  • Voeren van bezwaar- en beroepsprocedures: wij kunnen u vertegenwoordigen u in bezwaar- en beroepsprocedures om uw belangen te behartigen.
  • Opstellen van een Tax Control Framework: Het opzetten van een robuust kader om uw fiscale positie te beheersen en verbeteren én te voldoen aan wettelijke vereisten.

De complexiteit van de belasting over de toegevoegde waarde (btw) en de voortdurende veranderingen in de wetgeving maken de btw van groot belang voor uw onderneming. Ontdek hoe u btw-kosten kunt minimaliseren, uw btw-positie kunt optimaliseren en nalevingsrisico's kunt beheersen.

Grensoverschrijdende prestaties

Gaat u werkzaamheden uitvoeren in een ander EU-land of bent u van plan goederen te verkopen aan buitenlandse ondernemers? Dan moet u rekening houden met de verschillende btw-regelgevingen die per EU-land kunnen verschillen. Afhankelijk van uw activiteiten in het buitenland moet u mogelijk voor de btw registreren in een ander EU-land of de btw verleggen naar uw afnemer. Wij kunnen u hierbij adviseren, meedenken en ondersteuning bieden door werkzaamheden uit handen te nemen. Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Anne Kin, onze internationale btw adviseur, voor een gratis oriënterend gesprek.

Btw-begeleiding bij uw prestaties

Onze internationale btw-adviseurs beschikken over alle expertise om u te begeleiden bij al uw (inter)nationale btw-vraagstukken. Wij fungeren als sparringpartner bij het nemen van strategische beslissingen en maken u wegwijs in de btw-regelgeving.

Meer informatie

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer weten over internationale btw-vraagstukken? Neem contact op met Anne Kin, btw-adviseur bij ABAB International, via telefoonnummer 013-5915125 of stuur Anne een e-mail.

Wilt u meer weten over internationale btw? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Anne
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan