Twee mannen in gesprek op werkvloer
Services

Corporate Finance

Begeleiding en advies bij uw bedrijfsovername en zakelijke financiering

De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden u in het totale proces van bedrijfsovername. Of het nu gaat om de aan- en verkoop van een onderneming, het verkoopklaar maken, financiering of waarderen van ondernemingen: onze corporate finance adviseurs ondersteunen u op een pragmatische en professionele manier. Wij treden op als uw intermediair. In alle trajecten zijn wij uw persoonlijke sparringpartner, signaleren kansen en risico’s en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Vast multidisciplinair team

Heeft u een vraagstuk op het gebied van corporate finance? Dan krijgt u te maken met een complex proces met vele facetten. U zoekt een betrouwbare partner met kennis en kunde. Wij zijn graag uw partner in het totale proces. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zijn wij uw adviseur, sparringpartner, ondersteuning en procesbewaker.

Onze corporate finance adviseurs werken samen in een multidisciplinair team met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Bedrijf kopen

Onze corporate finance adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige aankoopproces. Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.

Bedrijf verkopen

De adviseurs van Corporate Finance begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces van de verkoop van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Bedrijfsovername binnen de familie  

Denkt u aan een bedrijfsovername of overdracht binnen de familie? Onze corporate finance adviseurs begeleiden en adviseren u bij het volledige overdrachtstraject, zodat u uw onderneming zorgeloos kunt overdragen. Lees meer over een familiebedrijf overnemen.

Medewerkersparticipatie

Bent u op zoek naar een manier om belangrijke medewerkers aan uw bedrijf te binden? Of wilt u talentvolle medewerkers aantrekken, de waarde van uw bedrijf vergroten of voorsorteren op een bedrijfsovername door een of meerdere medewerkers? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van medewerkersparticipatie en ondersteunen u bij de implementatie.

Waardebepaling bedrijf

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw onderneming waard is, zoals bij een mogelijke verkoop van de onderneming. Met onze kennis en expertise bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering. Deze waardering verschaft u een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen. Ook krijgt u hiermee inzicht in welke zaken binnen uw bedrijf de waarde substantieel beïnvloeden.

Zakelijke financiering

Bent u van plan een nieuwe onderneming te starten, uw activiteiten uit te breiden of om juist te herfinancieren? Onze adviseurs ondersteunen u bij al uw vraagstukken over zakelijke financiering.

Wij gaan graag met u in gesprek

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag tijd voor een uitgebreide kennismaking. Neem contact op met Rob van Boxtel, senior corporate finance adviseur, via telefoonnummer 013-4647231 of stuur Rob een e-mail.

Services

 • Bedrijf kopen

  Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
 • Verkoop bedrijf

  Eens krijgt u te maken met de opvolging of overname van uw bedrijf. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u tijdens het volledige verkoopproces.
 • Overname familiebedrijf

  Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van bedrijfsovername in beeld komen.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Bedrijfsfinanciering

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Medewerkersparticipatie

  Medewerkersparticipatie kan u onder meer helpen om medewerkers te behouden die van essentieel belang zijn voor uw bedrijf.
 • Verkoopklaar maken

  Wilt u over een aantal jaren stoppen met uw bedrijf? Wij zorgen dat uw bedrijf in optimale conditie is op het moment van de beoogde verkoop.
 • Uitkeringstoets

  Wilt u winst laten uitkeren via uw bv? Dan bent u verplicht om met een uitkeringstoets aan te tonen dat de financiële positie van de bv dit toelaat.
 • Bedrijfskundig advies

  Onze bedrijfskundig adviseurs zorgen voor meer structuur, efficiency, effectiviteit, verfrissende ideeën en een totaaloverzicht op uw onderneming en ondernemerschap.
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan