Overname familiebedrijf

Denkt u erover om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? Onze adviseurs begeleiden en adviseren u bij het volledige overdrachtstraject, zodat u uw onderneming zorgeloos kunt overdragen. Hierin kunnen zij beschikken over hun ruime kennis en ervaring.

Portretfoto van Gert-Jan van den Berg
Gert-Jan van den Berg Senior corporate finance adviseur

Overname familiebedrijf

Bij een bedrijfsovername binnen de familie staan de continuïteit van de onderneming en een gelijke verdeling tussen de toekomstige erfgenamen voorop. U moet hierbij rekening houden met verschillende belangen, wat het een complex proces maakt. Fiscale, financiële, organisatorische en emotionele aspecten spelen een rol. Professionele ondersteuning is hierbij noodzakelijk.

Onze adviseurs werken in een multidisciplinair team samen en beschikken zo over alle benodigde specialismen. De juiste specialisten komen bij u om tafel op het moment dat hier behoefte aan is. Zo komen alle facetten aan de orde en worden deze zo goed mogelijk uitgewerkt en gerealiseerd.

Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van het overnemen van het familiebedrijf is gedacht.

Wilt u meer weten over de overname van een familiebedrijf? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Gert-Jan
Te koop icoon

Stel u gaat uw bedrijf verkopen, enig idee wat de fiscale consequenties van de verkoop voor u zijn?

10 vragen geven duidelijkheid over uw toekomst
Doe de bedrijfsverkoop quickscan
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan