Overname familiebedrijf

Heeft u plannen om uw bedrijf binnen de familie over te dragen? De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden en adviseren u bij het volledige overdrachtstraject, zodat u uw onderneming zorgeloos kunt overdragen. 

Portretfoto van Rob van Boxtel
Rob van Boxtel Senior corporate finance adviseur

Familiebedrijf overnemen

Bij een bedrijfsovername binnen de familie staan de continuïteit van de onderneming en een gelijke verdeling tussen de toekomstige erfgenamen voorop. U moet hierbij rekening houden met verschillende belangen, wat het een complex proces maakt. Fiscale, financiële, organisatorische en emotionele aspecten spelen een rol. Professionele ondersteuning is hierbij noodzakelijk.

Wij adviseren en begeleiden u onder meer bij:

  • Begeleiding overdracht
  • Managen familiedynamiek
  • Familiestatuut
  • Financiële planning

Vast multidisciplinair team

Onze corporate finance adviseurs werken samen in een multidisciplinair team met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Meer informatie

Wij helpen u graag met een integrale aanpak, zodat aan alle aspecten van het overnemen van het familiebedrijf is gedacht. Neem voor meer informatie contact op met Rob van Boxtel, senior corporate finance adviseur, via telefoonnummer 013-4647231 of stuur Rob een e-mail.

Wilt u meer weten over de overname van een familiebedrijf? Rob helpt u graag verder!

E-mail Rob
Portretfoto van Rob van Boxtel
Senior corporate finance adviseur
Bel
0651337849
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan