Waardebepaling bedrijf

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw bedrijf waard is, bijvoorbeeld bij een mogelijke verkoop van uw bedrijf. Met de kennis en expertise van de adviseurs van Corporate Finance bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering. Deze waardering geeft u een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen. Ook krijgt u inzicht in welke zaken binnen uw bedrijf de waarde substantieel beïnvloeden.

Portretfoto van Rob van Boxtel
Rob van Boxtel Senior corporate finance adviseur

Waardebepaling bedrijf

Om uw bedrijf te waarderen, kijken de adviseurs van Corporate Finance naar het complete beeld van uw organisatie. Wij gebruiken hierbij één of meer toegepaste waarderingsmethoden. Volledig toegespitst op uw bedrijf en onder andere gebaseerd op de bedrijfspositie, de markt, de toekomstverwachtingen, de bedrijfsanalyse, de marktontwikkelingen en de prognose van de toekomstige financiële resultaten. Onze adviseurs maken met hun kennis en ervaring een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een gedegen en betrouwbare waardering.

Wij adviseren en begeleiden u onder meer bij:

  • Waardebepaling ten behoeve van strategische keuzes
  • Optimaliseren bedrijfswaarde / value management
  • Bedrijfskundig advies
  • Schade en conflictwaardering, zoals bij onenigheid aandeelhouders, echtscheiding
  • Optreden als deskundige bij rechtszaken 
  • Medewerkersparticipatie
  • Impairment

Vast multidisciplinair team

Heeft u een vraagstuk op het gebied van corporate finance? Dan krijgt u te maken met een complex proces met vele facetten. U zoekt een betrouwbare partner met kennis en kunde. Wij zijn graag uw partner in het totale proces. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zijn wij uw adviseur, sparringpartner, ondersteuning en procesbewaker. Onze adviseurs werken samen in vaste multidisciplinaire teams met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Wij zijn aangesloten bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators) en beschikken over de benodigde netwerken van potentiële kopers en investeerders om de berekende bedrijfswaarde te realiseren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over bedrijfswaardering? Neem contact op met Rob van Boxtel, senior corporate finance adviseur, via telefoonnummer 013-4647231 of stuur Rob een e-mail.

Wilt u meer weten over waardebepaling bedrijf? Rob helpt u graag verder!

E-mail Rob
Download whitepaper bedrijfswaardering

Hoeveel is mijn bedrijf waard?

Download het whitepaper
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan