Waardebepaling bedrijf

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw onderneming waard is, zoals bij een mogelijke verkoop van de onderneming. Met onze kennis en expertise bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering. Die verschaft u een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen. Ook krijgt u hiermee inzicht in welke zaken binnen uw bedrijf de waarde substantieel beïnvloeden.

Portretfoto van Rob van Boxtel
Rob van Boxtel Senior corporate finance adviseur

Waardebepaling bedrijf

Om uw bedrijf te waarderen, kijken onze adviseurs naar het complete beeld van uw organisatie. Zij gebruiken hierbij één of meer toegepaste waarderingsmethoden. Volledig toegespitst op uw bedrijf en onder andere gebaseerd op de bedrijfspositie, de markt, de toekomstverwachtingen, de bedrijfsanalyse, de marktontwikkelingen en de prognose van de toekomstige financiële resultaten. Onze adviseurs maken met hun kennis en ervaring een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een gedegen en betrouwbare waardering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over bedrijfswaardering? Neem contact op met Rob van Boxtel, via telefoonnummer 013-4647231 of stuur Rob een mail

Wij zijn aangesloten bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators) en beschikken over de benodigde netwerken van potentiële kopers en investeerders om de berekende bedrijfswaarde te realiseren.

Ook interessant voor u:

Wilt u meer weten over waardebepaling bedrijf? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Rob
Download whitepaper bedrijfswaardering

Hoeveel is mijn bedrijf waard?

Met het economische waardebegrip uw onderneming waarderen
Download het whitepaper
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan