Financieringsvraagstukken

Bent u van plan een nieuwe onderneming te starten, uw activiteiten uit te breiden of om juist te herfinancieren? Onze adviseurs ondersteunen u bij al uw zakelijke financieringsvraagstukken.

Portretfoto van Jurgen Herremans
Jurgen Herremans Corporate finance adviseur

Mogelijkheden zakelijke financiering

U vertelt ons uw plannen en wij toetsen en vullen deze plannen aan waar nodig. Hierbij zorgen wij voor een goede analyse en financiële onderbouwing. Dit geeft u inzicht in uw financiële situatie en zo geven wij u grip op uw bedrijfsvoering en ondersteuning bij de realisatie van uw strategie.

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. Zo kunt u denken aan financiering via banken en/of risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Wij vinden het belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Wij verzorgen voor u het volledige aanvraagtraject en voeren samen met u de gesprekken met de geldverstrekker.

Wenst u (aanvullend) risicodragend vermogen, dan benaderen wij ons netwerk met uw plannen en brengen wij u in contact met geïnteresseerde participatiemaatschappijen en andere risicodragende vermogensverschaffers. Om hieraan zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium met een gespecialiseerd adviseur in gesprek te gaan. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke financiering contact met ons op. 

Wilt u meer weten over zakelijke financiering? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jurgen
Whitepaper downloaden

De onderdelen van een financieringsaanvraag

Download hier de whitepaper
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan