Bedrijfsfinanciering

Bent u van plan een nieuw bedrijf, uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden of om juist te herfinancieren? De adviseurs van Corporate Finance ondersteunen u bij al uw zakelijke financieringsvraagstukken.

Portretfoto van Jurgen Herremans
Jurgen Herremans Senior corporate finance adviseur

Kiezen voor de juiste bedrijfsfinanciering

U vertelt ons uw plannen en wij toetsen en vullen deze plannen aan waar nodig. Hierbij zorgen wij voor een goede analyse en financiële onderbouwing. Dit geeft u inzicht in uw financiële situatie en zo geven wij u grip op uw bedrijfsvoering en ondersteuning bij de realisatie van uw strategie.

Bedrijfsfinanciering mogelijkheden

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. Zo kunt u denken aan zakelijke financiering via banken en/of risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Wij vinden het belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Wij verzorgen voor u het volledige aanvraagtraject en voeren samen met u de gesprekken met de geldverstrekker.

Aanvullend risicodragend vermogen

Wenst u (aanvullend) risicodragend vermogen, dan benaderen wij ons netwerk met uw plannen en brengen wij u in contact met geïnteresseerde participatiemaatschappijen en andere risicodragende vermogensverschaffers. Om hieraan zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium met een gespecialiseerd adviseur in gesprek te gaan. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke financiering contact met ons op. 

Wij adviseren en begeleiden u onder meer bij:

  • Begeleiding financieringsaanvraag
  • Private equity / venture capital
  • Alternatieve financiering en subsidies
  • Uitkeringstoets

Vast multidisciplinair team

Onze corporate finance adviseurs werken samen in een multidisciplinair team met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Meer informatie

Wilt u meer weten over bedrijfsfinanciering? Neem contact op met Jurgen Herremans, senior corporate finance adviseur, via telefoonnummer 013-4647230 of stuur Jurgen een e-mail.

Wilt u meer weten over zakelijke financiering? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jurgen
Whitepaper downloaden

De onderdelen van een financieringsaanvraag

Download het whitepaper
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan