Bedrijf kopen

De adviseurs van Corporate Finance begeleiden en adviseren u gedurende het volledige aankoopproces. Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.

Portretfoto van Gert-Jan van den Berg
Gert-Jan van den Berg Senior corporate finance adviseur

Bedrijf kopen 

Het kopen van een bedrijf is een complex proces en vraagt om de nodige kennis. Door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring weten wij waarop we een geschikte onderneming kunnen selecteren en hoe we die voor u vinden. Een bedrijf dat aan uw wensen en behoeften voldoet. De adviseurs van Corporate Finance kennen als geen ander de risico’s en succesfactoren bij het kopen van een onderneming en ondersteunen u bij het behalen van het beste resultaat. Het uiteindelijke doel: het sluiten van een goede deal en het realiseren van een goede overnameovereenkomst met de nodige garanties.

Wij adviseren en begeleiden u onder meer bij:

  • Begeleiding aankoopproces
  • Acquisities
  • Joint ventures
  • Bedrijfsfusies
  • Management buy outs (MBO) en buy ins (MBI)
  • Due dilligence

Vast multidisciplinair team

Heeft u een vraagstuk op het gebied van corporate finance? Dan krijgt u te maken met een complex proces met vele facetten. U zoekt een betrouwbare partner met kennis en kunde. Wij zijn graag uw partner in het totale proces. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zijn wij uw adviseur, sparringpartner, ondersteuning en procesbewaker. Onze adviseurs werken samen in vaste multidisciplinaire teams met andere specialisten binnen ABAB, zodat alle facetten worden geborgd. Afhankelijk van uw vraagstuk vormen wij een team met specialisten, zoals belastingadviseurs, juristen en accountants. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij u niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen. Deskundigheid, flexibiliteit, daadkracht en efficiency staan hierbij centraal. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor u en uw onderneming.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over bedrijfsovernames contact op met Gert-Jan van den Berg, senior corporate finance adviseur, via telefoonnummer 013-4647238 of stuur Gert-Jan een e-mail.

Wilt u meer informatie over het kopen van een bedrijf? Gert-Jan helpt u graag verder!

E-mail Gert-Jan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan