Managementbegeleiding voor agrarische bedrijven

Heeft u het gevoel dat er meer in uw bedrijf zit dan wat er nu uitkomt? Wilt u een verbetering zien in uw technische en financiële resultaten? Worstelt u met strategische vraagstukken? Dan kan managementbegeleiding u helpen. De bedrijfsadviseurs van ABAB Agro Advies helpen u graag uw rendement en technische en financiële resultaten te verhogen met managementbegeleiding. 

Managementbegeleiding ABAB Agro Advies

Managementbegeleiding start met een aantal bedrijfsbezoeken, waarin een inventarisatie wordt gemaakt van de technische en financiële resultaten van uw bedrijf. Er worden realistische doelstellingen geformuleerd, waarbij rekening gehouden wordt met uw bedrijfssituatie en specifieke voorkeuren van u en uw bedrijf. Daarbij is er ook aandacht voor uw ondernemersstijl en persoonlijkheid en eventueel die van uw personeel.
Vervolgens vinden er periodieke bezoeken plaats, waarbij de technische gegevens aan de hand van de branchemonitor en uw managementprogramma worden gemonitord. U bewaakt samen met uw adviseur de voortgang van uw doelstellingen en waar nodig worden deze aangescherpt of bijgesteld. In veel gevallen worden er ook andere adviseurs betrokken, zoals voer-, teelten fokkerijadviseurs of dierenartsen. Hierdoor ontstaan brede teams die vanuit verschillende invalshoeken adviseren.

Rapportering

Wij stellen van de gesprekken een besprekingsverslag op om afspraken, adviezen en de voortgang vast te leggen.

Met managementbegeleiding krijgt u

• een technisch en financieel sterker bedrijf;
• antwoorden op strategische vraagstukken;
• een verhoging van uw rendement;
• adviseurs die werken aan dezelfde doelen;
• meer arbeidsefficiëntie en arbeidsvreugde.

Meer weten?

Wilt u meer weten over managementbegeleiding? Neem dan contact op met Antoine Wouters van den Oudenweijer, manager ABAB Agro Advies, via telefoonnummer 0492-579815 of stuur Antoine een e-mail.

Wilt u meer weten over managementbegeleiding? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Antoine
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu