Pluimvee
Agro

Pluimveehouderij

Verschuiving naar kwaliteit en duurzaamheid

De Nederlandse pluimveehouderij is een dynamische sector. Binnen deze sector vindt een duidelijke verschuiving naar kwaliteit en duurzaamheid plaats. Er is steeds meer aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Dit vraagt een nieuwe manier van produceren en huisvestiging van het pluimvee. Daarnaast vraagt dit ook aanpassing in de administratie en bedrijfsvoering. Allerlei facetten waarmee ABAB u kan helpen.

ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de pluimveehouderij. Of u nu leghennen of opfokhennen heeft, of u nu vleeskuikens, vleeskuikenouderdieren of kalkoenen houdt, wij hebben voor u de juiste specialisten in huis. Onze agrarische bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Met fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB pluimveeveehouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken.

Branchemonitor voor de pluimveehouderij

Voor ondernemers in de pluimveehouderij bieden wij de branchemonitor pluimvee aan in Mijn ABAB. Deze monitoren geven u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u precies hoe uw bedrijf er technisch en financieel voor staat, in vergelijking met resultaten van eerdere jaren maar ook ten opzichte van referentiebedrijven. 

Een greep uit onze diensten

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Urban Luijkx, relatiemanager, via telefoonnummer 0492-579820 of stuur Urban een e-mail

Services

Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu