Branchemonitor pluimveehouderij

Via Mijn ABAB heeft u toegang tot de branchemonitoren voor de pluimveehouderij. De branchemonitor bevat kengetallen specifiek voor de pluimveehouderij die automatisch en direct vanuit uw financiële administratie worden berekend. U heeft online altijd toegang tot de branchemonitor.

Het is belangrijk om op ieder gewenst moment te weten hoe uw pluimveebedrijf ervoor staat. Betrouwbare cijfers zijn hierbij essentieel. Hierdoor weet u tijdig of u de gewenste resultaten kunt behalen of dat u bij moet sturen. Met Mijn ABAB, waaronder de financiële monitor, beschikt u altijd over actuele management- en stuurinformatie. Maandelijks of per kwartaal worden kengetallen, grafieken en analyses van zowel uw bedrijf als van de sector weergegeven. Het geeft u inzicht in de opbrengsten en kosten per bedrijfsactiviteit.

Financiële administratie

Als u ondernemer bent, moet u ook de administratie bijhouden. Dat is vaak niet het leukste gedeelte van het ondernemerschap. Mijn ABAB maakt het een stuk makkelijker. De monitor geeft een totaaloverzicht van uw financiële resultaten. U heeft hierdoor inzicht in uw winst- en verliesrekening, kerncijfers en analysemogelijkheden, zoals het vergelijken van uw netto-omzet van meerdere jaren. Met de branchemonitor pluimvee heeft u een actueel inzicht in de cijfers en kunt u nog sneller schakelen en bijsturen. U vindt hier ook bedrijfsvergelijkende cijfers. Samen met u als ondernemer kunnen we ervoor zorgen dat kengetallen en een bedrijfsvergelijking een goed hulpmiddel zijn om de winstgevendheid te verbeteren. 

Ondersteuning van ABAB

ABAB biedt u de gewenste ondersteuning. Wij vertalen financiële cijfers in praktische adviezen. Wij denken met u mee en kijken samen met u naar de toekomst. U bepaalt zelf in hoeverre u de administratie uitbesteedt. In alle gevallen heeft u toegang tot Mijn ABAB en de financiële monitor. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de branchemonitor pluimvee? Neem dan contact op met Urban Luijkx, relatiemanager, via telefoonnummer 0492-579820 of stuur Urban een e-mail.

Wilt u meer weten over de branchemonitor pluimvee? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Urban
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan