ABAB voor de agrarische sector

Portretfoto van Ineke Couwenberg
Neem contact op met:
Ineke Couwenberg Marktmanager agro

Decennialang werken wij al samen met agrarische ondernemers, hun families en bedrijven en organisaties daaromheen. In een sector waar samenwerking in de keten onze land- en tuinbouw naar wereldniveau heeft gebracht. Dankzij innovatie en veerkracht van ondernemers.

De komende jaren gaat er veel veranderen; een transitie van betekenis! De toekomst ziet er voor elk bedrijf anders uit. Tijd voor nieuwe perspectieven. Sommige zijn bekend, andere nog onduidelijk. Samen gaan we ze ontdekken!

ABAB trekt samen op met ondernemers. We laten cijfers spreken en maken scenario’s inzichtelijk. Zo duiden we perspectieven en helpen we bij veranderprocessen. We spiegelen, sparren en gaan discussies niet uit de weg.

Kennis is cruciaal. Over wetgeving, financiën en verandertrajecten. Die delen we met ondernemers en we stimuleren het delen van kennis, met én tussen ondernemers. Over ontwikkelingen in de samenleving en de agrarische sector.

We investeren graag in ondernemerschap. Zo begeleiden we jonge ondernemers bij het waarmaken van hun dromen met cursussen en studiegroepen. Vooral door vaardigheden te ontwikkelen die van betekenis zijn om dingen anders te doen.

Impact maken we ook met innovatie. Vanuit bedrijven, projecten en bij ondernemers zelf. Hier steken we onze nek voor uit. Met de InnovatieTafels bijvoorbeeld. Groepen ondernemers die ideeën, kennis en inspiratie delen en van elkaar leren.

De Food & Agri-sector staat voor grote veranderingen en uitdagingen. Het verleden leert dat veranderen ons sterker maakt. Door samen te blijven innoveren, is voedsel in 2050 divers, gezond en wereldwijd beschikbaar. Geproduceerd in evenwicht met de natuur en het klimaat. En met perspectief voor onze ondernemers. Daar zetten wij ons voor in. Vanzelfsprekend.

ABAB. Van betekenis.

Meer weten? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Ineke
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu