Koeien in de wei
Agro

Melkveehouderij

Schaalvergroting en duurzaamheid

ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de melkveehouderij. Of uw bedrijf nu werkt met een melkrobot, gespecialiseerd is in jongveeopfok of vleesvee of dat u nu juist een biologisch melkveebedrijf of een kaasmakerij heeft, ABAB heeft de juiste specialisten voor u in huis.

Samen met u gaat ABAB graag de uitdaging aan om uw kansen optimaal te benutten. ABAB wijst u op subsidiemogelijkheden en mogelijke fiscale voordelen. We houden u op de hoogte van vernieuwde wet- en regelgeving. Ook kijken we samen met u hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren. Het resultaat is dat u met plezier kunt ondernemen.

Branchemonitor voor de melkveehouderij

Voor ondernemers in de melkveehouderij bieden wij de melkveemonitor, rosekalverenmonitor, witvleesmonitor en vleesveemonitor aan in Mijn ABAB. Deze monitoren geven u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u precies hoe uw bedrijf er technisch en financieel voor staat, in vergelijking met resultaten van eerdere jaren maar ook ten opzichte van referentiebedrijven. 

Een greep uit onze diensten

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Erik van Gorp, agrarisch bedrijfsadviseur, via telefoonnummer 040-2942632 of stuur Erik een e-mail

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu