Agro

Melkveehouderij

Schaalvergroting en duurzaamheid

ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de melkveehouderij. Of uw bedrijf nu werkt met een melkrobot, gespecialiseerd is in jongveeopfok of vleesvee of dat u nu juist een biologisch melkveebedrijf of een kaasmakerij heeft, ABAB heeft de juiste specialisten voor u in huis.

De Nederlandse melkveesector is divers en in beweging. Melkveebedrijven richten zich met name op het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van hun concurrentiepositie. Schaalvergroting en duurzaamheid spelen hierbij een grote rol.

ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de melkveehouderij. Of uw bedrijf nu werkt met een melkrobot, gespecialiseerd is in jongveeopfok of vleesvee of dat u nu juist een biologisch melkveebedrijf of een kaasmakerij heeft, ABAB heeft de juiste specialisten voor u in huis. Onze agrarische bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunen wij melkveehouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken.  

Samen met u gaat ABAB graag de uitdaging aan om uw kansen optimaal te benutten. ABAB wijst u op subsidiemogelijkheden en mogelijke fiscale voordelen. We houden u op de hoogte van vernieuwde wet- en regelgeving. Ook kijken we samen met u hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren. Het resultaat is dat u met plezier kunt ondernemen. 

Daarnaast ontwikkelde ABAB diverse branchemonitoren voor u. Voor ondernemers in de rundveehouderij bieden wij de ABAB Melkveemonitor, ABAB Rosekalverenmonitor, ABAB Witvleesmonitor en ABAB Vleesveemonitor aan. Deze monitoren geven u inzicht in branchegerichte kengetallen. Op basis van dit inzicht weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan