Branchemonitor melkgeiten

Het is belangrijk om op ieder gewenst moment te weten hoe uw geitenhouderij ervoor staat. Betrouwbare cijfers zijn hierbij essentieel. Hierdoor weet u tijdig of u de gewenste resultaten kunt behalen of dat u bij moet sturen. Met Mijn ABAB, waaronder de financiële monitor, beschikt u altijd over actuele management- en stuurinformatie. ABAB analyseert samen met u uw bedrijfscijfers die u helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Portretfoto van Bart Entius
Bart Entius Relatiemanager

Verbeter uw rendement met de melkgeitenmonitor

Vaak ligt de focus op het verbeteren van het rendement. Hiervoor heeft ABAB de melkgeitenmonitor ontwikkeld. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Op basis van dit inzicht weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten. In de melkgeitenmonitor van Mijn ABAB kunt u per kwartaal de trends van de referentiebedrijven volgen. Door inzicht in actuele cijfers kunt u nieuwe doelen stellen of tijdig uw koers verleggen.

Financiële administratie

De monitor geeft een totaaloverzicht van uw financiële resultaten. U heeft hierdoor inzicht in uw winst- en verliesrekening, kerncijfers en analysemogelijkheden, zoals het vergelijken van uw netto-omzet van meerdere jaren. Door per maand uw administratie in te boeken, heeft u een actueler inzicht in de cijfers en kunt u nog sneller schakelen en bijsturen.

Ondersteuning van ABAB

ABAB biedt u de gewenste ondersteuning. Wij vertalen financiële cijfers in praktische adviezen. Wij denken met u mee en kijken samen met u naar de toekomst. U bepaalt zelf in hoeverre u de administratie uitbesteedt. In alle gevallen heeft u toegang tot Mijn ABAB en de financiële monitor. 

Meer weten?

Heeft u vragen over de financiële monitor? Neem dan contact op met Bart Entius, relatiemanager, via telefoonnummer 013-4647239 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over onze branchemonitor melkgeiten?

E-mail Bart
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan