Agro

Paardenhouderij

Dé betrouwbare groom voor ondernemers

De Nederlandse paardenhouderij groeit en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. ABAB voorziet u van branchespecifieke kennis voor deze sector. Bijvoorbeeld op het gebied van stallenbouw, het afvoeren van mest en het runnen van een manege. Het houden van paarden vereist immer veel specialistische kennis.

 

Onze bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB paardenhouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken. 

Binnen de paardensector zien we dat landbouw en recreatie steeds verder zullen integreren. Daarnaast vindt er binnen de sector een professionaliseringslag plaats. Ondernemers in de paardenhouderij besteden veel aandacht aan het welzijn van de paarden en de veiligheid van de sport. 

ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de paardenhouderij. Het houden van paarden vereist veel specialistische kennis. Denk hierbij aan kennis van (het bouwen van) stallen, de juiste ruimte voor de paarden, het runnen van een manege, het afvoeren van mest, et cetera. Onze agrarische bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB paardenhouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken. 

ABAB analyseert samen met u uw bedrijfscijfers en helpt u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Ook wijzen wij u op mogelijke subsidiekansen binnen de paardenhouderij. Daarnaast houden we fiscale voordelen en veranderingen in wet- en regelgeving voor u in de gaten. ABAB geeft u de gewenste ondersteuning op vele gebieden, zodat u uw aandacht kunt richten op uw bedrijf. 

Daarnaast ontwikkelde ABAB voor de paardenhouderij de branchemonitor ABAB Paardenmonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Op basis van dit inzicht weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

 

 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan