Dressuurpaard bij zonsondergang
Agro

Paardenhouderij

Dé betrouwbare groom voor ondernemers

De Nederlandse paardenhouderij groeit en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Onze bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB paardenhouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken. Ook wijzen wij u op mogelijke subsidiekansen binnen de paardenhouderij.

Professionalisering van de paardenbranche

Binnen de paardensector zien we dat landbouw en recreatie steeds verder integreren. Daarnaast vindt er binnen de sector een professionaliseringsslag plaats. Ondernemers in de paardenhouderij besteden veel aandacht aan het welzijn van de paarden en de veiligheid van de sport. 

Branchemonitor voor de paardenhouderij

We analyseren samen met u uw bedrijfscijfers en helpen u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Daarnaast ontwikkelde ABAB voor de paardenhouderij de branchemonitor ABAB Paardenmonitor. Deze monitor geeft u inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Ineke Couwenberg, marktmanager agro, via telefoonnummer 013-4647127 of stuur Ineke een e-mail.

Services

Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan