Branchemonitor paardenhouderij

ABAB analyseert samen met u uw bedrijfscijfers die u helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Het is belangrijk om op ieder gewenst moment te weten hoe uw paardenhouderij ervoor staat. Betrouwbare cijfers zijn hierbij essentieel. Hierdoor weet u tijdig of u de gewenste resultaten kunt behalen of dat u bij moet sturen. Via Mijn ABAB heeft u toegang tot de branchemonitor paardenhouderij. De branchemonitor bevat kengetallen specifiek voor de paardenhouderij, die automatisch en direct vanuit uw financiële administratie worden berekend. 

Managementinformatie gedurende het jaar

U heeft online altijd toegang tot de branchemonitor. U beschikt over managementinformatie gedurende het jaar. Maandelijks of per kwartaal worden kengetallen, grafieken en analyses van zowel uw bedrijf als van de sector weergegeven. Het geeft u inzicht in de opbrengsten en kosten per bedrijfsactiviteit. Is uw omzet vergelijkbaar met dezelfde periode vorig jaar en hoe groot is de marge? Allemaal vragen waar u direct antwoord op krijgt. We analyseren samen met u uw bedrijfscijfers en helpen u bij het nemen van belangrijke beslissingen.

De branchemonitor ABAB Paardenmonitor geeft u ook inzicht in branchegerichte kengetallen. Zo weet u precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten. Samen met u als ondernemer kunnen we ervoor zorgen dat kengetallen en een bedrijfsvergelijking een goed hulpmiddel zijn om de winstgevendheid te verbeteren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de branchemonitor paardenhouderij? Neem contact op met klantadviseur Johan Verkuylen via telefoonnummer 073-6465423 of stuur Johan een e-mail.

Wilt u meer weten over de branchemonitor paardenhouderij?

E-mail Johan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan