Agrarische ondernemer loopt in varkensstal
Agro

Varkenshouderij

Focus op milieu en duurzaamheid

ABAB investeert in specialistische kennis op het gebied van de varkenshouderij. Daardoor hebben we altijd de juiste specialist in huis.
Of u nu zeugen of vleesvarkens heeft, een fokbedrijf of een biologisch varkensbedrijf. Onze bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming.

ABAB ondersteunt varkenshouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken

Gecombineerd met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunt ABAB varkenshouders bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken. De Nederlandse overheid stimuleert varkenshouders te investeren in bijvoorbeeld milieuvriendelijke maatregelen en duurzaamheid. ABAB brengt voor varkenshouders mogelijke subsidiekansen in beeld. Maar ook op fiscaal gebied kijken we of er mogelijke voordelen te behalen zijn. Samen zorgen we ervoor dat u zich primair op uw varkens kunt richten.

Branchemonitor voor de varkenshouderij

Daarnaast ontwikkelde ABAB diverse branchemonitoren voor u. Voor ondernemers in de varkenshouderij bieden wij de ABAB Vleesvarkensmonitor en ABAB Zeugenmonitor aan. Deze monitoren geven u inzicht in branchegerichte kengetallen. Op basis van dit inzicht weet u dus precies hoe uw bedrijf technisch en financieel presteert ten opzichte van branchegenoten.

Ook ontwikkelden we samen met Pig Business de Arbeidsmonitor zeugenhouderij. De Arbeidsmonitor is een online tool, waarmee zeugenhouders eenvoudig en gratis de arbeidsproductiviteit en arbeidsinzet op hun bedrijf kunnen berekenen. De zeugenhouder krijgt met de resultaten van de Arbeidsmonitor inzicht in de prijs-kwaliteitverhouding van de ingezette arbeid op zijn of haar varkensbedrijf. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Frank Steenbreker, senior bedrijfsadviseur, via telefoonnummer 06-83046058 of stuur Frank een e-mail. Maak kennis met ons team Varkenshouderij!

Services

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu