Heroriëntatiekompas

U heeft al jarenlang een agrarische onderneming op dezelfde locatie, waar u heeft gebouwd aan uw bedrijf en het heeft ontwikkeld tot wat het nu is. En dan komt er een moment waarop er voor een andere richting gekozen moet worden. Misschien vanwege uw leeftijd of om andere redenen. In elk geval wilt u dat op de best mogelijke manier doen. Voor veel agrariërs is de verkoop van het bedrijf door de huidige marktomstandigheden en regelgeving niet meer vanzelfsprekend. Stallen komen leeg te staan en er blijft geen geld over voor de sloop. Het zorgvuldig opgebouwde pensioen blijft zo opgesloten in de gebouwen en bedrijfswoning. Om dit te voorkomen is het verstandig nu al stil te staan bij de mogelijkheden die er wel zijn, waaronder herbestemming van uw locatie.

Portretfoto van Jan Lauwerijssen
Jan Lauwerijssen Senior vastgoedadviseur

Weet waar uw kansen liggen

Wat zijn uw persoonlijke verwachtingen en wensen? Er zijn meerdere factoren bepalend voor de herbestemmingsopties van uw bedrijf. Hiervoor moet u rekening houden met bestemmingsplannen, bouwrechten en andere planologische belemmeringen. Zo moeten de plannen van de gemeente worden bekeken. En wat is uw financiële situatie? Wat zijn de fiscale gevolgen? Zijn er subsidiemogelijkheden? Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle juridische, fiscale en subsidiemogelijkheden en u zich laat adviseren door specialisten die de haalbaarheid van de plannen in samenhang kunnen beoordelen.

Advies op maat

Uw vastgoedadviseur van ABAB maakt een globale eerste analyse van de locatie waarbij wordt gekeken naar planologische (on)mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op locatie worden uw wensen en verwachtingen vastgelegd. Zo krijgt u al snel inzicht in de potentie die uw locatie heeft. Bovendien bieden wij deze volledige dienstverlening tegen een vooraf vastgesteld uurtarief. Doordat de adviseurs van ABAB alle subsidiemogelijkheden en alle juridische en fiscale kansen kennen, zijn er voor u geen verrassingen achteraf.

Download de leaflet Heroriëntatiekompas voor meer informatie.

Wilt u meer weten over het Heroriëntatiekompas? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jan
Portretfoto van Jan Lauwerijssen
Senior vastgoedadviseur
Bel
013-4647272
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan