ABAB Salaris Online: voor uw salaris- en personeelsadministratie

Met ABAB Salaris Online kunt u eenvoudig online uw salaris- en personeelsadministratie doen. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw salaris- en personeelsgegevens en altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages.

Portretfoto van Bart Leusink
Bart Leusink Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten

Online salarisadministratie met ABAB Salaris Online

Samenwerken met ABAB Salaris- en Personeelsdiensten betekent dat uw belangrijkste administratieve processen voor uw salaris- en personeelsadministratie geautomatiseerd en eenvoudig verlopen. Met ABAB Salaris Online heeft u uw persoonlijke online omgeving waarin u toegang heeft tot uw volledige salaris- en personeelsadministratie en onze andere diensten. Ook heeft u altijd actueel inzicht in al uw gegevens en rapportages. 

Voordelen online salarisadministratie ABAB Salaris Online

 • Altijd en overal toegang tot uw personeels- en salarisadministratie 
 • Gebruiksvriendelijk en complete functionaliteit 
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden 
 • Eenvoudig importeren en exporteren van gegevens 
 • Gegevens direct delen met derden, zoals de Belastingdienst of uw pensioenfonds 
 • Koppeling met uw financiële administratie voor het overboeken van salarissen 
 • Mogelijkheid tot integratie met uw urenregistratie 
 • Wijzigingen in wet- en regelgeving worden automatisch opgenomen
 • Eenvoudig opstellen van pro forma-berekeningen
 • Ziekteverzuimregistratie
 • Documentmanagement met Qwoater

Payroll-advies

Ook kunt u bij ons terecht voor advies rondom payrolling.  Heeft u op dit moment payroll-medewerkers in dienst? Mogelijk is dit voor uw organisatie niet meer de meest effectieve manier van werken. Het inhuren van een payroll-medewerker is niet altijd goedkoper dan de medewerker in dienst nemen. Wat voor uw organisatie het meest voordelig is, rekenen de adviseurs van ABAB eenvoudig voor u uit. 

Loonadministratie check

Hebt u behoefte aan een deskundig oordeel over de wijze waarop uw loonadministratie is opgezet? Wij doen voor u een nulmeting of interne doorlichting met als doel het aangeven van organisatorische verbeterpunten, zodat u uiteindelijk uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren. Doe de check-up loonadministratie.

Scan personeelsbeleid

Een goed personeelsbeleid vormt vaak de basis voor het succes van een organisatie en helpt u om uw ondernemersdoelstellingen te verwezenlijken. Maar sluit uw personeelsbeleid ook aan op uw ondernemersdoelstellingen? Met de Quickscan Personeelsbeleid geven wij antwoord op deze vraag. Deze gratis scan laat u precies zien waar u met uw personeel staat en welke mogelijke verbeterpunten er zijn.

Meer weten over ABAB Salaris Online?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ABAB Salaris Online of wilt u advies over het vormgeven van uw personeelsbeleid, het belonen van uw medewerkers of payrolling? Neem contact op met Bart Leusink via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over ABAB Salaris Online? Bart helpt u graag verder!

E-mail Bart
Portretfoto van Bart Leusink
Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
Bel
0413-336515
Icoon quickscan personeelsbeleid

Quickscan Personeelsbeleid

Beter inzicht in uw personeelsbeleid
Quickscan invullen