Payroll-advies

Heeft u op dit moment payroll-medewerkers in dienst? Mogelijk is dit voor uw organisatie niet meer de meest effectieve manier van werken. Het inhuren van een payroll-medewerker is niet altijd goedkoper dan de medewerker in dienst nemen. Wat voor uw organisatie het meest voordelig is, rekenen de adviseurs van ABAB eenvoudig voor u uit.

Portretfoto van Bart Leusink
Bart Leusink Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten

Is payrolling iets voor uw bedrijf?

Payroll is een manier om te werken met personeel zonder dat u juridisch gezien de werkgever bent. Dit biedt gemak en flexibiliteit, maar is niet altijd effectiever en goedkoper. Bij payrolling is het belangrijk om in kaart te brengen welke taken uw payroll-aanbieder van u heeft overgenomen en waar u zelf nog verantwoordelijk voor bent. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het inschalen van de medewerkers volgens uw cao, de opbouw van pensioen en gevolgen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. ABAB Salaris- en Personeelsdiensten brengt dit voor u in kaart zodat u uw keuze hierop kunt baseren.Maar ook als u de overstap naar payrolling wilt maken en een second opinion wilt voordat u met een externe partij in zee gaat, kunnen wij u adviseren. Wij kijken dan samen met u naar de voor- en nadelen van payrolling voor u en uw medewerker, zowel op arbeidsrechtelijk als financieel gebied. U kunt uw keuze vervolgens op basis van een onafhankelijk payroll-advies maken. 

Meer weten over payrolling?

Wilt u weten of payrolling voor uw organisatie het meest voordelig is? Neem contact op met Bart Leusink via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over payroll advies? Neem contact met ons op

E-mail Bart
Portretfoto van Bart Leusink
Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
Bel
0413-336515
Icoon quickscan personeelsbeleid

Quickscan Personeelsbeleid

Beter inzicht in uw personeelsbeleid
Quickscan invullen
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan