Payroll advies

Heeft u op dit moment payroll-medewerkers in dienst? Mogelijk is dit voor uw organisatie niet meer de meest effectieve manier van werken. Het inhuren van een payroll-medewerker is niet altijd goedkoper dan de medewerker in dienst nemen. Wat voor uw organisatie het meest voordelig is, rekenen de adviseurs van ABAB eenvoudig voor u uit.

Portretfoto van Marcel van Dartel
Marcel van Dartel Directeur Salaris - en Personeelsdiensten

Bij payrolling is het belangrijk om in kaart te brengen welke taken uw payroll-aanbieder van u heeft overgenomen en waar u zelf nog verantwoordelijk voor bent. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het inschalen van de medewerkers volgens uw cao, de opbouw van pensioen en gevolgen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. ABAB Salaris en Personeel brengt dit voor u in kaart zodat u uw keuze hierop kunt baseren.

Maar ook als u de overstap naar payrolling wilt maken en een second opinion wilt voordat u met een externe partij in zee gaat, kunnen wij u adviseren. Wij kijken dan samen met u naar de voor- en nadelen voor u en uw medewerker, zowel op arbeidsrechtelijk als financieel gebied. U kunt uw keuze vervolgens op basis van een onafhankelijk advies maken.
 

Wilt u meer weten over payroll advies? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Marcel
Portretfoto van Marcel van Dartel
Directeur Salaris - en Personeelsdiensten
Bel
013-4647125
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan