Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening
Markten

Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij het maken van strategische keuzes

De coronacrisis raakt de zakelijke dienstverlening hard. Uitzend-, reis- en communicatiebureaus hebben te maken met vraaguitval, waardoor de sector naar verwachting een verlies lijdt van meer dan 10% tot het eerste kwartaal van 2021. Steunmaatregelen van de overheid bieden aan de ene kant zekerheid, maar de tegemoetkomingen worden wel stapsgewijs aangescherpt. Daarom is het herstel van de zakelijke dienstverlening nog onzeker.

ABAB in de sector zakelijke dienstverlening

Of het nu gaat om het aangaan van een samenwerkingsverband of het vergroten van de flexibiliteit van uw organisatie, onze specialisten denken met u mee. Zij kennen de sector zakelijke dienstverlening en ondersteunen u op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan