Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening
Markten

Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij het maken van strategische keuzes

Veel zakelijke dienstverleners hebben te maken met vraaguitval en worden hard geraakt door de coronacrisis. Deze sector kan zich snel herstellen zodra de economie weer aantrekt, maar het herstel van de reis-, reclame- en flexbranche moet van ver komen. De verwachting is dan ook dat de zakelijke dienstverlening eind 2021 nog niet terug is op het niveau van voor de coronacrisis.

ABAB in de sector zakelijke dienstverlening

Of het nu gaat om het aangaan van een samenwerkingsverband of het vergroten van de flexibiliteit van uw organisatie, onze specialisten denken met u mee. Zij kennen de sector zakelijke dienstverlening en ondersteunen u op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

 • Bedrijfsfinanciering

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Bedrijf kopen

  Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Btw-advies

  U heeft bijna dagelijks te maken met omzetbelasting (btw). Bovendien is de impact van de btw voor iedere ondernemer groot.
 • Online boekhouden

  Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
 • Pensioencommunicatie

  U bent verantwoordelijk voor de communicatie omtrent het pensioen van uw werknemers. ABAB ontzorgt u daarbij.
 • HR-services voor de duurzame inzetbaarheid van uw personeel

  Onze ervaren hr-adviseurs ondersteunen u bij het vormgeven van uw duurzame personeelsbeleid.
 • Financiële planning

  Financiële planning geeft inzicht in hoeverre uw doelen en wensen haalbaar zijn en hoe u ze kunt realiseren. Zo weet u waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.
 • Controle of beoordeling financiële verantwoording

  Onze adviseurs verrichten wettelijke en vrijwillige controles van uw jaarrekening.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan