Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening
Markten

Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij het maken van strategische keuzes

Voor 2024 wordt er in de zakelijke dienstverlening een lager groeitempo verwacht. In 2023 zakte de volumegroei in naar 2%. In 2024 verwachten we een verdere groeivertraging (+1,5%) voor zakelijke dienstverleners. Ook krijgt de sector dit jaar naar verwachting te maken met meer faillissementen en bedrijfsbeëindigingen, mede door de krapte op de arbeidsmarkt.

ABAB in de sector zakelijke dienstverlening

Of het nu gaat om het aangaan van een samenwerkingsverband of het vergroten van de flexibiliteit van uw organisatie, onze specialisten denken met u mee. Wij kennen de sector zakelijke dienstverlening en ondersteunen u op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een zakelijke financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Ook kunt u in privé kunt bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

 • Bedrijfsfinanciering

  Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
 • Bedrijf kopen

  Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
 • Waardebepaling bedrijf

  Onze ervaren adviseurs maken een goede analyse van de waarde van uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een betrouwbare waardering.
 • Btw-advies

  U heeft bijna dagelijks te maken met omzetbelasting (btw). Bovendien is de impact van de btw voor iedere ondernemer groot.
 • Online boekhouden

  Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
 • Pensioencommunicatie

  U bent verantwoordelijk voor de communicatie omtrent het pensioen van uw werknemers. ABAB ontzorgt u daarbij.
 • HX Advies: sociale veiligheid, gezondheid en personeelsontwikkeling

  Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
 • Controle of beoordeling financiële verantwoording

  Onze adviseurs verrichten wettelijke en vrijwillige controles van uw jaarrekening.
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan