Twee mannen en een vrouw praten over zakelijke dienstverlening
Markten

Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij het maken van strategische keuzes

De coronacrisis raakt de zakelijke dienstverlening hard. Aan het begin van 2020 werd verwacht dat de uitzendbranche een stevige groei zou doormaken, maar door de coronacrisis hebben veel bedrijven geen uitzendkrachten meer nodig. Ook de andere deelsectoren hebben te maken met vraaguitval, waardoor de sector een verlies leidt van naar verwachting 4%. Toch kenden veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening in het eerste kwartaal van 2020 een omzetgroei. Alleen de reisbranche werd vanaf het begin van de crisis hard getroffen met een verlies van 19%.

ABAB in de sector zakelijke dienstverlening

Of het nu gaat om het aangaan van een samenwerkingsverband of het vergroten van de flexibiliteit van uw organisatie, onze specialisten denken met u mee. Zij kennen de sector zakelijke dienstverlening en ondersteunen u op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan