Pre-audit

Wilt u onaangename verrassingen tijdens uw eindejaarscontrole vermijden en er zeker van zijn dat uw financiële administratie tijdig klaar is voor controle? Met onze pre-audit services waarborgen wij een optimale voorbereiding op uw jaarlijkse audit en een efficiënt verloop van de controle.

 

Pre-audit services: wat kunnen wij voor u betekenen? 

Onze pre-audit services zijn ontworpen om uw financiële administratie klaar te maken voor de jaarlijkse audit door uw externe accountant, met aanzienlijke voordelen tot gevolg. Dankzij deze voorbereiding is uw administratie "controle-gereed", wat leidt tot een soepeler auditproces en aanzienlijke besparingen in tijd en geld. Daarnaast bevordert de Pre-audit de verbetering van de kwaliteit van uw interne beheersing en rapportage, waardoor u een beter overzicht krijgt van uw financiële processen. Dit vergroot uw mogelijkheden voor effectieve sturing.

Pre-audit kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • het opstellen van conceptjaarrekeningen (geconsolideerd/enkelvoudig);
  • het opstellen van (complexe) consolidatiestaten;
  • het opstellen van deponeringsstukken (SBR-rapportage);
  • het ondersteunen bij het gereedmaken van balansdossiers;
  • het ondersteunen bij de maandafsluiting;
  • het in kaart brengen van (de AO/IB binnen) uw interne organisatie. 

Pre-audit services: wat zijn de voordelen?

Het doel van onze pre-audit services is om uw accountantscontrole zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze financiële adviseurs weten precies wat daarvoor nodig is. Door gebruik te maken van de pre-audit services zorgt u voor minder werkdruk bij uw medewerkers. Door voortijdig eventuele tekortkomingen in uw financiële administratie te signaleren, verkort pre-audit services de doorlooptijd van uw eindejaarscontrole en wordt de kwaliteit ervan gewaarborgd. Kortom, met pre-audit services weet u zeker dat u ‘controle klaar’ bent.

Meer weten over onze pre-audit services?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die pre-audit services u biedt? Neem contact op met Isabella van den Heuvel, pre-audit expert, via telefoonnummer 040-2942696 of stuur Isabella een e-mail. 

Wilt u meer weten over onze pre-audit services? Neem contact met ons op!

E-mail Isabella
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan