'Onze verwachtingen worden overtroffen'

Referentie

Reynaers Aluminium N.V. ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium raam-, deur- en geveloplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1965 en telt inmiddels tweeduizend werknemers in veertig landen. Reynaers exporteert naar meer dan zeventig landen, verspreid over vijf continenten.

In gesprek met:
Edgar van Ginkel, directeur Reynaers B.V.
Edgar van Ginkel, directeur Reynaers Aluminium

Naast een breed assortiment standaardoplossingen ontwikkelt het familiebedrijf op maat gemaakte oplossingen voor alle marktsectoren. Reynaers N.V. heeft een Nederlandse vestiging in Helmond: Reynaers B.V.. Die zet ABAB in voor audit en assurance-diensten en belastingadvies. “Onze verwachtingen worden overtroffen.”

Na enkele gesprekken met verschillende accountants- en adviesorganisaties koos Reynaers Aluminium B.V. in 2015 voor ABAB. Vanaf de start van de samenwerking wordt de relatie met ABAB erg gewaardeerd. “Bij Reynaers hebben wij een ondernemende manier van werken en denken. Hierin vinden wij een match met ABAB. Niet alleen de expertise, maar vooral ook de pragmatische aanpak sluit heel goed aan”, vertelt Edgar van Ginkel, directeur van Reynaers B.V..  

Open voor feedback

In de samenwerking staat de relatie voorop. Beide partijen staan dan ook open voor feedback. “We spreken elkaar hierop aan. Openheid maakt onze samenwerking sterk. We hebben vooraf spelregels met elkaar afgesproken en die worden nagekomen. Van onze kant, maar ook zeker door ABAB. Daarnaast daagt ABAB ons continu uit om zaken beter te organiseren en verbeteringen door te voeren. De adviseurs triggeren mij zodanig dat ik ideeën daadwerkelijk kan omzetten in actie. Op tal van terreinen denkt ABAB mee over verbeteringen.“

Van Ginkel merkt dat ABAB veel aandacht besteedt aan de voorbereiding. “Verwachtingen worden vooraf afgestemd. Daarnaast worden alle belangrijke en noodzakelijke voorbereidingen getroffen, zodat de uitvoering snel en soepel verloopt en doelen worden behaald. De hoge mate van zelfstandigheid van de accountant helpt hier ook bij. Doordat de rapportages zijn gereduceerd tot de kern van de zaak, wordt veel tijd bespaard. De klantgerichte houding waarderen wij zeer.”

Inleven

Van Ginkel geeft de samenwerking met ABAB een 8. Vooral de pragmatische aanpak, proactiviteit en klantgerichtheid zorgen voor dit mooie cijfer. “De accountants en adviseurs van ABAB leven zich in ons in en weten wat wij willen. Zij respecteren onze kernwaarden en handelen hier ook naar. Hierdoor worden onze verwachtingen zeker waargemaakt. Het is dan ook niet voor niks dat wij de samenwerking hebben verlengd met drie jaar.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ABAB Audit & Assurance? Neem contact op met Marco van der Voorden, directeur Audit & Assurance, via telefoonnummer 013-4647259 of stuur Marco een e-mail

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Marco
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan