Innoveren in de handel & e-commerce sector

ABAB, drijvende kracht achter innovatie

Als ondernemer in de dynamische sector van handel & e-commerce begrijpt u als geen ander dat innovatie de drijvende kracht is achter succes. Het team Handel & E-commerce van ABAB staat klaar om u te ondersteunen in het ontwikkelen van vernieuwende strategieën en het versterken van uw onderscheidend vermogen.

Technologisch innovatie

U werkt aan een veelbelovende technologische innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Wat zijn de subsidiemogelijkheden voor uw innovatie? Hoe zorgt u voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborgt u uw intellectueel eigendom? Waar vindt u de juiste mensen? Samen maken we uw innovatie toe een succes. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het managen van complexe projecten en het aanvragen van subsidies. 

Technologie roadmapping

Een technologie roadmap helpt om inzicht te krijgen in waar het concurrentievoordeel van een bedrijf ligt. Zo weet u in welke technologie u moet investeren en welke risico’s en afhankelijkheden hierbij komen kijken. De adviseurs van Epiic, onderdeel van ABAB, hebben de technologie roadmap ontwikkeld. Zo krijgt u inzicht in waar uw concurrentievoordeel écht ligt.

Sociale innovatie

Naast technologische innovatie, is er ook aandacht voor de sociale innovatie. Denk bijvoorbeeld aan het  waarborgen van uitstekende arbeidsomstandigheden en het stimuleren van een positieve bedrijfscultuur die duurzaamheid en inclusiviteit omarmt. Bij ABAB begrijpen we dat het succes van uw onderneming ook afhangt van het welzijn van uw medewerkers en de maatschappelijke impact van uw activiteiten. Onze adviseurs informeren u graag over werkbare personele oplossingen, bijvoorbeeld het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelplannen en de inzet van medewerkersparticipatie om uw medewerkers aan u te binden.

Meer weten of sparren?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Wilt u meer weten over hoe ABAB uw handels- & e-commerceactiviteiten kan versterken? Neem contact op met Wouter van der Geur, manager innovatie, via telefoonnummer 06-23247435 of stuur Wouter een e-mail. Samen verkennen we de mogelijkheden en zetten we uw uitdagingen om in kansen voor duurzame groei en innovatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan