Groei in de handel & e-commerce sector

ABAB, aanjager van groei
Portretfoto van Reinier van Loon
Reinier van Loon Senior relatiemanager

In de dynamische wereld van handel & e-commerce is groei niet alleen een doel; het is vaak een noodzaak om relevant te blijven. Of deze groei nu gepland is of zich onverwachts aandient, het brengt altijd zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Het team ABAB Handel & E-commerce ondersteunt u bij elke stap van dit groeiproces.

U kunt te maken krijgen met uitdagingen zoals online concurrentie, economische fluctuaties, complex voorraadbeheer, afhankelijkheid van leveranciers, toenemende cyberveiligheidsrisico's, strenge regelgeving en snel veranderende consumententrends. Het team Handel & E-commerce van ABAB is gespecialiseerd in het omzetten van deze uitdagingen in groeimogelijkheden, met op maat gemaakte oplossingen die inspelen op de unieke behoeften van uw onderneming.

Groeistrategie

Om groeiplannen te realiseren, hebben bedrijven vaak financiële middelen nodig. ABAB heeft uitgebreide kennis van de financiële markten en met deze kennis ondersteunen wij u bij het vinden van de juiste groeifinanciering. Of het nu gaat om subsidies, traditionele leningen, crowdfunding, venture capital of andere financieringsvormen, onze adviseurs begeleiden u door het volledige proces van zakelijke financiering en het indienen van subsidieaanvragen.

Naast het vinden van de juiste financiering, is een solide organisatiestructuur cruciaal om te groeien. Onze adviseurs  kunnen u hierbij ondersteunen op het gebied van fiscale, juridische en pre-audit vraagstukken. Bijvoorbeeld bij het herstructureren van de juridische structuur, het opstellen van jaarrekeningen, fiscale wet- en regelgeving en het opzetten en inrichten van uw financiële administratie, voorraadbeheer en voorraadadministratie.

Internationaal ondernemen

De stap naar internationaal ondernemen biedt enorme groeipotentieel, maar komt ook met zijn eigen complexiteiten, zoals verschillen in fiscale wetgeving en regelgeving per land. Een effectieve ondernemingsstructuur is hierbij belangrijk. ABAB biedt gespecialiseerde ondersteuning bij alle complexe grensoverschrijdende fiscale, financiële en juridische vraagstukken. 

Talentmanagement 

In de snel evoluerende sector van handel en e-commerce is het aantrekken, ontwikkelen en behouden van getalenteerde medewerkers essentieel voor succes.  Wij begrijpen het belang van goed talentmanagement en wij helpen u bij het creëren van een strategisch HR-beleid dat gericht is op het aantrekken en behouden van toptalent. Door competentieontwikkeling, talentidentificatie en -beoordeling en het implementeren van effectieve beloningssystemen, ondersteunt ABAB bedrijven bij het opbouwen van een sterk en gemotiveerd team dat bijdraagt aan uw groeiambities

Meer weten of een keer sparren? 

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Wilt u meer weten over hoe ABAB uw handels- en e-commerceactiviteiten kan versterken? Neem contact op met Reinier van Loon, senior relatiemanager, via telefoonnummer 06-53144894 of stuur Reinier een e-mail.  Samen verkennen we de mogelijkheden en zetten we uw uitdagingen om in kansen voor duurzame groei en innovatie.

Icoon whitepaper downloaden

E-commerce en btw aangifte?

De aandachtspunten voor uw webshop
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan